CCA Strieborné Pozlátené Upgrade Kábel 3,5 Mm Audio Kábel 4 Core 2 Pin Originálne Slúchadlá Kábel Diy Pre Cca C10/c16/c04/ KZ ZS3 ZS6 ZSA
CCA Strieborné Pozlátené Upgrade Kábel 3,5 Mm Audio Kábel 4 Core 2 Pin Originálne Slúchadlá Kábel Diy Pre Cca C10/c16/c04/ KZ ZS3 ZS6 ZSA
Sku: g61034
(0 Recenzie)
Novinka

€6.87 €7.23

Popis:

Aktualizácia Strieborné Pozlátené Kábel

Toto je Striebornej Farby, Použiť pre Univerzálne Konektory 2PIN

Balík obsahuje iba jeden kábel,žiadne slúchadlá

Zásielky:

1. Tovar bude odoslaný do vašej Golstroj.sk profil adresu, uistite sa Prosím, že dodaciu adresu je úplné a správne.

3. Objednávky sa dodávajú v štandardnej Golstroj.sk Štandardná Doprava . o 10-35 pracovných dní, do väčšiny krajín oblastiach. Pre vzdialených krajinách, bude to oveľa viac už čas, aby sa dospelo. Prosím pochopte!

4. Žiadny problém, prosím neváhajte a kontaktujte nás pred odchodom spätnej väzby, budeme sa snažiť vyriešiť to. Ďakujeme!

Návrat politiky:

1. V prípade, že výrobok, ktorý ste dostali je nesprávne jeden, prosím fotografovať a kontaktujte nás do 30 dní. Pošleme vám správny.

2. V prípade, že nie ste spokojný s výrobkom, kým je v dobrom stave, vráťte nám ho do 30 dní, kupujúci zaplatí za spiatočnú prepravu poplatky. Potom buď sa Budeme posielať nové alebo dať svoje peniaze späť.

3. V prípade, že výrobok, dostali ste boli poškodený, obráťte sa na nás a to do 30 dní po prijatí objednávky, môžeme buď dať svoje peniaze späť, alebo poslať náhradníka na vás.

Spätná väzba:

1. Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité, prosím zanechať pozitívne spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi položky a služby.

2. Ak máte akékoľvek problémy týkajúce sa našej položky a služby, neváhajte a kontaktujte nás pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť riešiť akýkoľvek problém a poskytnúť vám najlepší zákaznícky servis.

3. Majú príjemné nakupovanie!!! Vďaka!

Štítky: 2pin kábel biely, kz zst, kz zs5, aaw, 2pin bt kábel, kzed2, kzz, ZS3, 4 ovládač, slúchadlá, kz s10 pro.

  • Číslo Modelu: cko pre cca c10 / c16 / c04
  • Package: Áno
  • Položka Druh: Slúchadlá Káble
  • Materiál: Silikónové
  • Veľkosť: 77 77 * * 22mm
  • Názov Značky: CCA

Súvisiace produkty