Sviečka Čo Auta, KUTILOV, Sviečky, Remeselné Nástroje,Sviečka, Aby Liať Pot,4Pcs Sviečku do Pohára,100ks Sviečkové Knôty,100ks Sviečkové Knôty Stick
Sviečka Čo Auta, KUTILOV, Sviečky, Remeselné Nástroje,Sviečka, Aby Liať Pot,4Pcs Sviečku do Pohára,100ks Sviečkové Knôty,100ks Sviečkové Knôty Stick
Sku: g61536
(1 Recenzie)
Novinka

€11.84 €14.44

Popis:

Spätná väzba 1.Ako vaša spätná väzba je veľmi dôležitá pre náš rozvoj, úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb. prosím nezabudnite nám dať päť hviezd, ako našou odmenou! 2.Ak nebudete spokojný položky, prosím, kontaktujte nás pred odchodom negatívnu spätnú väzbu, môžeme vám najlepšie riešenie, Budeme služba vám spokojnosť

Sviečka DIY Auta: Prísť s 1pcs sviečka, takže pot, 100ks sviečkové knôty, 100ks sviečka Knot nálepky, 1pc 3-jamkové sviečkové knôty držiteľ, 4pcs sviečka plechovky, 1pc Hliníkový rámček.Pomocou týchto jednoduchých nástrojov na dokončenie sviečka výrobného procesu a urobiť svoje vlastné sviečky, ako sa vám páči.

350 ml Sviečku, Aby Liatím Bank: hrdza odolné a robustné, kapacita je o 11oz/350 ml. Dokonale zapadajú na tavenie vosku, mydlo, čokoláda, cukrovinky, maslo a syr, kozmetika atď.

Sviečkové Knôty: Opatrenia 3.1 palec dĺžky a base 0.5 palec/12,5 mm v priemere. Napáliť čisté a non-jedovaté, žiadne olovo a zinok, takže nie je zlé vôňa počas horenia. S vynikajúce technológie spracovania, č black fajčenie a pálenie stabilitu pri lit.

Sviečka Knot Nálepky: o 0,75 palca v priemere, obojstranné penové a lepidlo vyrobené, Ideálny pre zabezpečenie knôty na spodnej časti sviečky kontajner. S 3 otvormi, ktoré umožňuje mať jeden-knot alebo dvakrát knôt v jednom čase.

Jednoduché Používanie: Len používať jednoduché nástroje na dokončenie zdanlivo zložitá sviečka výrobného procesu a urobiť svoje vlastné sviečky, ako sa vám páči. Či už ste začiatočník alebo profesionál, to KUTILOV, sviečky, takže kit robí sú pre vás ľahké DIY vlastné domáce sviečky.

Farba: Strieborná

Materiál: Kov + Bavlnenej nite

Obsah Balenia:

1 * 350 ml roztavený vosk pohár

1 * knot držiteľ

100 * 8cm knôty

100 * knot nálepky

4 * sviečka krabice (38 * 18 mm)

1 * hliníkový rámček (45 * 18 mm)

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Štítky: candl, aby, sviečka topí tvorby, sviečka pre jar, sviečka auta, sviečkové knôty veľká, candel jar, kutilov, sviečky sada kit, silikónové sviečka, takže nastavenie, takže sviečka pohárov, pomoci prvá súprava.

  • Číslo Modelu: Sviečka, Takže Kit, Sviečky, Plavidlá, Súprava Náradia
  • Typ Produktu: Sviečka, Takže Kit set
  • Súbor Typ: Áno
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Typ Veľkoobchod: No

Súvisiace produkty