Profesionálne Astronomické Ďalekohľad Monokulárne Lom Telescopio Vesmírny Ďalekohľad Vonkajšie Cestovné Nanášanie Rozsahu S Použitím Statívu
Profesionálne Astronomické Ďalekohľad Monokulárne Lom Telescopio Vesmírny Ďalekohľad Vonkajšie Cestovné Nanášanie Rozsahu S Použitím Statívu
Sku: g61577
(1 Recenzie)
Novinka

€38.38 €69.79

Popis:

Odrážky: 1、Malé a Kompaktné: Tento astronomickému teleskopu monokulárne ďalekohľad je malý a kompaktný, vhodný pre kempovanie a hvězdářství v prírode. To môže byť zložené na nosenie vašich očí, vzdialenosť, vhodný pre dospelých a deti.

2、Monokulárne HD Vision: Dať jasnejší a viac farebné scenérie. Jednoduché zameranie: možno sklopiť, aby sa zmestili vaše oko vzdialenosť, vhodný pre dospelých a deti.

3、Široké Pole Zobrazenie: FMC multi-vrstvou enhanced zelená film môže zvýšiť priepustnosť svetla, čo v jasnejšie a vyšší kontrast snímky.

4、Denné a Nočné Videnie: To vám pomôže vidieť veci v slabom svetle, ale nebude vám pomôže vidieť veci v tme, vybavené statív.

5、Jednou rukou: Ľahký a kompaktný, jednoduchšie na použitie vonku. Trvanlivé: gumový povlak chráni telo pred vplyvom a oderu.

Špecifikácie:

Optický systém: lom systém

Ohnisková vzdialenosť: cca 300 mm/11.81 palec

Zameranie pomer: 4.29

Okulára: o 20 mm/0,79", asi 6mm/0.24 palec

Extender: 3X/1,5 X

Finder: 5x24

Zorné pole: 1.2°

Statív: hliníková zliatina statív

Balenie Zoznam:

1 x Astronomickému Teleskopu

1 x Držiak

1 x Mobilný Telefón, Fotoaparát, Klip

Štítky: oheň vlk rozsah, fotoaparát na statív, astrophotography fotoaparát, telescop, monokulárne telescop, antickej astronómie, astronomickému teleskopu professional, monokulárne ďalekohľady mesiac, monopod statív, monokulárne nikula.

  • Druh: Monokulárne
  • Materiál: Kov
  • Zväčšenie: 3X/1,5 X
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Číslo Modelu: Ďalekohľad

Súvisiace produkty