2020 Rýchlo Suché Kvalitné športové tričko Fitness Cvičenie Tričko Beží Jogy T-košele, Blúzky Žena Plodín Topy Jogy Košele
2020 Rýchlo Suché Kvalitné športové tričko Fitness Cvičenie Tričko Beží Jogy T-košele, Blúzky Žena Plodín Topy Jogy Košele
Sku: g61922
(1 Recenzie)
Novinka

€7.57 €15.14

Popis:

Máme Najväčšie Discout Pre Zväzky Predaj, Zaplatiť 0.01$ Navyše Môžete Získať Ďalšie Dobré Tovaru V Golstroj.sk APP!

1.Žiadny spor na každom prípade, ak máte akýkoľvek problém, prosím, napíšte správy k nám. my vám odpovieme čoskoro, A sľubujeme, že váš tovar a peniaze v bezpečí!

2. Ruský potrebujú, celé meno (priezvisko, stredné meno, priezvisko) získať balík v snahe vyhnúť sa nepodarilo odoslať, prosím, napíšte svoje meno a priezvisko!

3.V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je znázornené na obrázkoch, ale nie rovnaký výkon na rôznych orgánov, ako na modeli.

4.Vzhľadom k differrent výrobu dávkach,môže byť odchýlka 1--2 cm položky.

5.Č sporu, ale 5 hviezd a pozitívne komentáre.ak áno, môžete sa stať našim VIP teší viac prekvapenie a zľavy.

Poskytujú Drop shipping Služby by Sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a nenechá informácie o nás, ak potrebujete

Otázka č. 1. Koľko objednávok môžete zvládnuť za deň?

Odpoveď 1. Môžeme zvládnuť viac ako 5 000 objednávok denne. Máme dosť ľudí.

Otázka č. 2. Páči sa vám dôjdu zásoby niektorých výrobkov?

Odpoveď 2. Máme vlastnú továreň, zásobovanie je veľmi dobrý, prosím, nebojte sa!

Otázka č. 3. Čo by ste mohli urobiť, keď sú výrobky prišiel rozbité alebo dokonca nemal prísť kupujúceho?

Odpoveď 3. Budeme znovu doručiť alebo sa vrátiť peniaze, aby ste sa v závislosti na aktuálnej situácii!

Otázka č. 4: Ako rýchlo môžete proces objednávky?

Odpoveď č. 4. Všetky Dropshipping pokyny budú spracované v priebehu 48 hodín! Môžete použiť naše fotografie zadarmo, máme profesionálny balík tím.

Poskytujú Prispôsobenie Služby Pre Všetkých Kupujúcich Ak chcete prispôsobiť Logo, pls, neváhajte nás kontaktovať. Logo prispôsobenie upozornenie:

1. Kvalita tlače je veľmi dobrá, a nie spadnúť po dlhodobom používaní a opakovanom praní .

2. Kupujúci musieť poskytnúť Vysokým rozlíšením Logo Obrázky (nie menej ako 1500px) , obrazových formátov: PNG, PSD, AI.

3. Upraviť minimálne 3 kusov, alebo viac ! Ak chcete prispôsobiť 1 ks, budete musieť zaplatiť poplatok 15$ .

Platby:

Akceptujeme Alipay, Kreditné Karty,Západ Únie,TT,Bankový Prevod,QIWI Peňaženky,WebMoney,Boleto,a tak ďalej. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW. Ak nie je možné pozrite sa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova. Vyplňte, prosím, platby do 3 dní, tak, že objednávka nebude byť uzavreté a môžeme loď, aby ste sa čo najskôr.

Kupujúci zaplatí tutoriál a dopĺňa takto: Doprava:

Budeme posielať položky do 1-5 dní akonáhle sa vaša platba je dokončená. Kontrolujeme každý bod pred odoslaním. Každá položka je tiež zabalené s veľkou starostlivosťou, aby sa zabránilo poškodeniu v prechode. Väčšina našich objednávky sú zadarmo. A pls nám umožňujú zmeniť na iné kuriérske služby podľa aktuálnej situácie.

Ak chcete použiť EMS, DHL, UPS, Fedex, TNT, alebo iní budeme kontrolovať poštovného pre vás. Vezmite prosím na vedomie, že kupujúci sú zodpovední za všetky ďalšie colné poplatky, maklérske poplatky, clo a dane pre dovoz do vašej krajine. DHL : Do 5 až 10 Dní EMS : V priebehu 7-14 Dní Čína Post : v Rámci 25-40 Dní alebo viac Golstroj.sk Štandard : v Rámci 15-35 alebo viac Dní Vrátiť Politike:

Ak sa položky majú niektoré problémy, ako nákup veľkosť zle a tak ďalej, oznámte nám to v lehote 15 dní odo dňa doručenia zásielky. Môžeme poskytnúť spiatočnú adresu, a vrátenie peňazí, zákazníci sú zodpovední za prepravné poplatky na akýkoľvek vrátený tovar.To môže trvať až 7 dní na business process váš návrat po prijatí vášho produktu. Spätná väzba:

Vaša spokojnosť je najväčší povzbudiť k nám. Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby, ako sme sa urobiť to isté pre teba.

Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. Riešime všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Štítky: plazzo šaty, hidžáb, pleť xbox titan jeseň, tienidlo papiera deti, sexy prípade mobilného telefónu, rc reproduktorov 8ohm 51mm, sandál topánky ulzzang, rc rýchlosť loďou dospelých, kolíky otvory stan piesku, sandál kamene striebro.

  • Aplikácia Scenáre: Bežecká pohybu, fitness zariadenia, fitness tela, pohyb trend
  • Fit: Hodí pravda, veľkosť, vziať svoju normálnu veľkosť
  • Šport Typ: Jóga
  • farba: Čierne, Biele, Fialové, Ružové, shen mei hong
  • Číslo Modelu: TX011
  • Textílie Typ: Broadcloth
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Rukáv Dĺžka(cm): Krátke
  • Pre Sezónu: Leto, jar, jeseň
  • Položka Druh: Košele
  • Veľkosť: S,M,L,XL
  • Materiál: Lycra
  • Názov Značky: Význam&Sasso
  • Funkcia: Rýchle Suché
  • Pohlavie: ŽENY
  • Chyba rozsah: 1~2 cm
  • Oblečenie Fit: Pančuchové Nohavice Košele

Súvisiace produkty