2-Kanálový Digitálne Bezdrôtové Diaľkové Ovládanie Vnútorný Spínač s a B tlačidlá
2-Kanálový Digitálne Bezdrôtové Diaľkové Ovládanie Vnútorný Spínač s a B tlačidlá
Sku: g61936
(0 Recenzie)
Novinka

€9.35

Popis:

Popis: jedná sa o 2-kanálové digitálne bezdrôtové diaľkové ovládanie spínač s a B tlačidlá.Diaľkové ovládanie prepínač používa párovanie kódovanie, ultra vysoká frekvencia šifrovanie eliminuje prostredie duševné rušenie. Diaľkové ovládanie rozsah je až 50 metrov,nie je rušené steny, schopné pripojenia žiadne zaťaženie. Diaľkový ovládač a prepnúť môžu byť použité súčasne na jednoduchosť a flexibilitu. Uvoľneným riadky a myšlienky,móda existuje všade.Vzhľadom na starostlivé plánovanie.Pridaním druh tajomstvo,na bežné domáce život. Položky: 2 kanál S a B tlačidlá Funkcie: Digitálne bezdrôtové diaľkové ovládanie spínač, Materiál: Plast a Elektronických komponentov S indikátor Štandardné 86-typ vonkajšieho plášťa Starostlivo a nádherne prepracovaný perfektný výkon Prírodných a teplé farby Cestovať cez čas a priestor, prekonávať všetko To, kde začína sen

Špecifikácia: 1 Diaľkové ovládanie rozsah:50M 2 Výkon:500W na kanál 3 Diaľkový ovládač batéria (12V / 23A) 4 Vstup:AC110V, 50 ~ 60HZ Diaľkové Veľkosť : 4.2 x 9.4 x1.7 cm Prepínač Veľkosti :8.4 x 8.4 x 3.6 cm balenie obsahuje: 1 x wirelss spínač 1 x Diaľkové ovládanie 1 x Batérie Poznámka: je To len možné použiť v krajinách pomocou 220V-240V AC Zásuvky pokyny na Prevádzku: Stlačením niektorého z tlačidiel A,B tlačidlá na diaľkové ovládanie z prepínač,zodpovedajúce svetlo, alebo zásuvky je napájaný,ďalším stlačením sa pomelie ju vypnúť.Každý kanál môže byť použité samostatne.

Štítky: 2 tlačidlo diaľkové ovládanie, džin garážové brány vypínač práca, bitcoin baník usb, magic remote lv, b250 btc, rcm, xbox spínaciu skrinku, prišiel remot, 200 ns, 3 kanálový prepínač.

  • Package: Áno
  • Podpora APLIKÁCIÍ: No
  • Frekvencia: 315 MHz
  • Použitie: Prepínač
  • Bezdrôtová Komunikácia: RF
  • Kanál: 1
  • Číslo Modelu: /