Terasové Stoličky Kryt Vodotesný Tabuľka Rainproof Oxford Handričkou Nábytok Ochranný Kryt Pre Vonku, Záhrada, Terasa, Ochranné Puzdro
Terasové Stoličky Kryt Vodotesný Tabuľka Rainproof Oxford Handričkou Nábytok Ochranný Kryt Pre Vonku, Záhrada, Terasa, Ochranné Puzdro
Sku: g62070
(2 Recenzie)
Novinka

€9.51 €12.85

Popis:

Funkcie:

1. 100% zbrusu nový. Kryt je vodotesný, slnko-dôkaz anti-uv, prachu odolné a trvanlivé.

2. Kryt je vhodné použiť, a zaberá malý priestor po tom, zložiť, a je ľahké nainštalovať a prijať.

3. Tam sú elastické skladovanie laná na nohy stoličky ochranný kryt, ktorý môže byť nastavený pevne a upevnite v dolnej časti stoličky ochranný kryt zabrániť tomu, aby boli unesený silný vietor, čo je lepšie, vodotesný a prachotesný.

4. Na dvore je záhradné stoličky ochranný kryt je vyrobený z vysoko kvalitné vodeodolné materiály, a chráni celé nádvorie stoličky série, ktorý je pevný a odolný, a účinne bráni slnku, dažďu a starnutia.

5. Kryt chráni váš stoličky vonku z dážď, sneh, mráz, nečistôt, prachu, trus a iné rušenie, a hrať úlohu prachu prevencie v interiéri.

Špecifikácia:

Názov: Rainproof Handričkou Nábytok Kryt

Farba: Čierna

Veľkosť: ako je znázornené na obrázku 70*79*102cm/27.56*31.10*40.16 palec (všetky menšie ako veľkosť obrázka môže byť použitý)

Materiál: 210 d Oxford handričkou

Balenie Zoznam:

1*Nábytok Kryt

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie) 2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie. 3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu. 4. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin. 6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 60 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka! 6. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

Štítky: hojdačka, záhradný kryt, kefo vonkajšie vodotesné puzdro, n daždi kryt, nábytok ochranné kryty, stolička chrániť, kryt na cestovný pas, nábytok set terasa, sunproof, úsek stoličky kryt záhrada, kryt záhradný stôl.

  • Materiál: HODVÁB
  • Veľkosť: 120*120*74CM
  • Číslo Modelu: Terasové Stoličky Kryt
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Štýl: Žakárové

Súvisiace produkty