Zváranie Plastov Stroj Profesionálne Auto Nárazníka Crack Opravy Zvárací Stroj Nastaviť Auto Nárazníka Crack Opraviť Auto Repair Tool
Zváranie Plastov Stroj Profesionálne Auto Nárazníka Crack Opravy Zvárací Stroj Nastaviť Auto Nárazníka Crack Opraviť Auto Repair Tool
Sku: g62089
(1 Recenzie)
Novinka

€26.63 €35.99

Popis:

Popis:

100% Zbrusu Nový a Vysoko Kvalitné!

Táto zváračka je jednoduché použitie pre opravy plastových nárazníkov, motocykel, kosačky a iných termoplastických plastov , a v porovnaní s zváranie, lepidlá, sú epoxidy, atď. Profesionálny Zvárací Stroj vyhodiť ich všetky von z vody!

Žiadne školenia, môžete používať strižné a majú vykonať v priebehu niekoľkých minút. Oprava auta je veľmi robustný, ako rovnako ako nové.

Funkcie

Instant Repair: Obnoviť vaše zlomené časti, predĺžiť jeho životnosť. Silný šok a twist po oprave.

Široké použitie: Vhodné pre opravy nárazníka, palubná doska, objímky, plastový krúžok, radiátorov, auto a motocykel plastové .

Pohodlné Rukoväť: gumová rukoväť má pohodlné uchopenie a nebudú sa cítiť unavený dlho drží. Rýchle a jednoduché ovládanie.

Jednoduché Použitie: Rôzne typy nechtov na splnenie rôznych potrieb. Žiadne školenia potrebné. Naučte sa používať v priebehu niekoľkých sekúnd.

Špecifikácie:

Materiál: ABS + nehrdzavejúcej ocele

Konektor: NÁM Plug / EÚ Plug / Plug UK

Napätie: 110/220V

Výkon: 50W

Farba: Červená

Dĺžka kábla: 1,5 m

Package Zahrnuté:

1 * Zváračka Plastov

50 * Ploché Zošívanie

50 * Vonkajší Kútik Svorky

50 * Kútik Vnútri Svorky

50 * Vlna Svorky

1 * Plier

Štítky: plastové zvaru, nárazník autoservis, weld, zvárač plastov, mig sig, lepidlo prášok, horúce zošívačka, prenosné zvárač plastov, elektrické secateur, luxusné materskej.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty