Osobné Meno a Dátum Baby Sprcha Prospech Tašky, Oh, Baby, 1. Narodeniny, Party Candy formou Bufetu, Papierové Tašky Cookie Liečbu Taška DZ006
Osobné Meno a Dátum Baby Sprcha Prospech Tašky, Oh, Baby, 1. Narodeniny, Party Candy formou Bufetu, Papierové Tašky Cookie Liečbu Taška DZ006
Sku: g62195
(0 Recenzie)
Novinka

€4.03 €4.24

Popis:

Popis

Tieto zimné prospech tašky bude ideálny pre vaše pečivo v tejto sezóne. Sú tiež skvelé pre candy formou bufetu. Vaši priatelia a hostia sú určite ocenia špeciálne málo dotýka na vašej akcii!

Veľkosť:

Balenie

Ďakujem za pohľad a prosím, dajte mi vedieť, ak máte akékoľvek otázky! Pls poradí a daj mi poznámka:budete potrebovať meno a dátum ,vďaka.

Späť

Prosím, neváhajte nás kontaktovať, ak máte akékoľvek otázky alebo obavy pred alebo po nákupe. Zaviazali sme sa k vašej 100% spokojnosti.

Platby:

>>akceptujeme kreditné karty, real-time bankové prevody a offline platby. môžete si zvoliť jeden z nich za to zaplatiť.

Doprava:

>>máme veľa transportov. dodávame s DHL, EMS, hongkong post ,singpost, swisspost, signpost doprava atď.. V rozmedzí doprava zadarmo, Budeme vybrať rôzne poštovné podľa rôznych krajín, aby sa zabezpečilo, najrýchlejší produktov do vašich rúk.

Návrat Polity:

>>ak chcete vymeniť položky, ktoré ste dostali, prosím, kontaktujte nás do 7 dní od prijatia objednávky. by ste mali platiť za dodatočné poplatky. a majte sa položky sa vráti uchovávajte v pôvodnom stave.

Spätná väzba:

>>keďže vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše podnikanie rozvoja. úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ak ste spokojní s našimi položky. naozaj dúfam, že sa vám to páči. ak nie ste spokojní s tým, prosím, napíšte nám, budeme sa snažiť službu, ktorú do 24 hodín.

Kontaktujte nás:

>>Ak máte akékoľvek otázky alebo potrebujete akúkoľvek pomoc, neváhajte a kontaktujte nás! Ďakujeme!

Štítky: osobné foto taška, tortu nastaviť stojan, svadobná výzdoba pozadie textílie, pohlavie odhaliť zlato, narodeniny formou bufetu, bufet dekor, bufet stojan, osobné papier značky, bufet svadbu, osobné rytie taška.

  • Číslo Modelu: dz006
  • vzor: List
  • Príležitosti: Narodeninová Párty
  • Názov Značky: Rainbow Dievča
  • Materiál: Sulfátový Papier

Súvisiace produkty