EÚ UK Wifi vypínač, Bezdrôtové Smart APP Riadenie zapnutie Svetla,2/3 cesta,Sklenený Panel Dotykový Senzor interruptor 1/2/3/4 gang
EÚ UK Wifi vypínač, Bezdrôtové Smart APP Riadenie zapnutie Svetla,2/3 cesta,Sklenený Panel Dotykový Senzor interruptor 1/2/3/4 gang
Sku: g62344
(1 Recenzie)
Novinka

€11.59 €18.69

Popis:

Hlavné Funkcie:

a. Smart App Remote Control:Pohodlne ovládať svoje svetlá a podsvietenie displeja indikátor s Tuya Aplikáciu bez ohľadu na to, kde sa nachádzate.(Kompatibilný s operačným systémom Android&iOS.)Tiež,môžete ľahko zdieľať s rodinou na ovládanie svojho svetla, spolu s Tuya App.

b. Hands-Free Hlasové Ovládanie:Kompatibilný s Amazon Alexa a Google Domov pre jednoduché ovládanie hlasom, keď vaše ruky nie sú zadarmo,poskytovanie váš inteligentný život s oveľa väčšie pohodlie.

c. 2/3 cesta:Prepínače ovládania svetiel v inej polohe.

d. Prispôsobiť Svoj Vlastný Scence:Jeden kľúč kontroly multi prepínače. Napríklad nastaviť domácu automatické vypnutie prepínača, keď odchádzate domov. Ušetrite čas.

e. Časovač Nastavenie:Vziať plnú kontrolu vášho Domova a Kancelárie svetla inteligentne časovač funkcia na vašu Aplikáciu.

Špecifikácie:

a. Model: WiFi Dotykový Spínač

b. Napätie:100-240V

c. Bezdrôtový Štandard:WiFi 2,4 GHz

d. Prevádzkové Prostredie: -30~70 celzia; menej ako 95% RH

e. Panel Materiál: Tvrdené Krištáľové Sklo

f. Základný Materiál:Plast

g. Mechanické Života:Ako 100 000 Krát Prevádzky

Obsah Balenia:

a. Inteligentné Sklo Panel Dotykový Spínač(1Pack)

b. 2*Skrutky

c. Sprievodca rýchlou inštaláciou

Pozornosť :

Prosím, uistite sa, že vaše OKNO môžete nainštalovať tento výrobok pred kúpou.

a. Tento inteligentný prepínač vyžaduje neutrálny vodič vo vašom prepínač políčok, aby sa správne fungovať.

b. Rôznych monitoroch bude zobrazovať rôzne farebné efekty, produkt sa vzťahujú na konkrétny produkt získal.

c. Funkcia zobrazenie v popise je len orientačný, použite, prosím, a nastaviť podľa aktuálnej situácie.Aplikácie môžu byť aktualizované, displej efekt bude iný.

Odpoveď:

a. ak máte akékoľvek otázky, prosím tiež, kontaktujte nás, a my vám byť užitočné pre vás skôr.

Pretože tam je časový rozdiel, prosím, buďte trpezliví, ďakujem.

b. Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, prosím, dajte nám všetky päťhviezdičkové hodnotenie, ktoré je pre nás veľmi dôležité. Ďakujem.

WiFi Dotykový Spínač Použiť na spustenie inteligentného života

Inteligentný Život Tuya Diaľkové Ovládanie na diaľku ovládať váš prepínače, kde ste, aj keď ste vonku. Hands-free Ovládanie Hlasom Voľné ruky cez jednoduché ovládanie hlasom s Alexa a Asistent Google. Napríklad, Alexa vypnite spálne. 2 spôsob, ako sa prepne ovládanie svetiel v inej polohe. 3 spôsob práce,príliš

2way / 3way potreby WiFi a nastavenia APLIKÁCIE, nie zdvojené riadenie súlade medzi spínače. Prispôsobiť Svoj Vlastný Scence Jeden kľúč kontroly multi prepínače. Napríklad nastaviť domácu automatické vypnutie prepínača, keď odchádzate domov. Ušetrite čas. Časovač Funkcia Načasovanie nastavenie a časovač voľby. Svetelný Mäkké Svetlo modrý indikátor umožňuje jednoduché použitie prepínača na noc, a nie rušiť spánok. Tvrdené Sklo Chráni pred poškriabaním a zjazvenia. Povrch vodotesný / Proti korózii. Funguje aj vo vlhkom podmienky, môže byť dotkla mokré ruky.

Real shot Rôznych monitoroch môže mať farbu rozdiel, vzťahujú na konkrétny produkt. Schéma zapojenia Kontaktujte nás spokojnosť Zákazníkov je najviac vec pre nás.Žiadny problém môže byť vyriešený prostredníctvom komunikácie. Ďakujem. Zásielku: - mali by ste venovať viac pozornosti vašej objednávky adresu, ktorá MUSÍ ZODPOVEDAŤ vašej dodacej adresy.(Ak ste z Ruska, prosím zanechať svoje úplné meno. To je veľmi dôležité) - Výrobky bude odoslaná do 7 pracovných dní po zaplatení. - Poštovné bude na celom svete prostredníctvom ePacket / Čína Príspevok Air Mail / DHL / TNT / EMS. - Skontrolujte položky, pri dodaní, ak je poškodené, prosím, láskavo prijmi ho a ihneď nás kontaktujte. potvrdíme vám riešenie. Záruka: -1 rokov záruky výrobcov; - poruchy problém by sa mali podať v lehote 10 obchodných dní po výrobok je dodávaný; - Zásielky musí byť podaná v lehote 7 pracovných dní po výrobok je dodávaný. Kontaktujte nás: - ak chcete umiestniť veľké, aby pre veľkoobchod, prosím, kontaktujte nás. - Ak chcete, aby niekoľko položiek (≥1500usd), dajte nám prosím vedieť vopred. Naša spoločnosť môže ponúknuť ďalšie zľavy. Odpovedať: - Akúkoľvek spätnú väzbu od vás ocenia. Ak ste spokojní s našimi službami a produktmi, prosím, nám dať 5 hviezd. -ak máte akékoľvek otázky, prosím tiež, kontaktujte nás, a my vám byť užitočné pre vás skôr.Prosím, venujte pozornosť. - Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v prepravné náklady. - kupujúci je povinný uhradiť všetky ďalšie poplatky, ktoré vzniknú (ak nejaké sú).

Štítky: prepínač zigbee, livolo, prepnite položku wifi, bseed wifi, drôtený nástenný spínač, kórea prepínač, bluetooth audio spínača, magnet jazýčkový spínač, sensir prepínač bezdrôtovej komunikácie, gangster klobúk.

  • Aktuálna: 10A
  • Prevádzkové Prostredie: -30~70 celzia; menej ako 95% RH
  • Prepnúť Typ: WiFi Dotyk On/Off Vypínač
  • Položka Druh: Prepínače
  • Funkcie: 1 2 3 4 Gang
  • Mechanické život: Ako 100.000 Krát Prevádzky
  • Použitie pre: Osvetlenie
  • Záruka: 1 Rok
  • Certifikácia: CQC
  • Panel Materiál: Tvrdené Krištáľové Sklo Panel
  • Materiál: Plastové
  • Funkcia: WiFi Nástenné Svietidlo Dotykový Senzor Smart Switch
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Je To Inteligentné Zariadenie: Áno
  • Napätie: 100-240V
  • Bezdrôtový štandard: Wifi 2,4 GHz

Súvisiace produkty