Elfidelity USB, Napájanie 3 USB Vnútorný Filter PC, HiFi Predzosilňovač Pre USB Audio
Elfidelity USB, Napájanie 3 USB Vnútorný Filter PC, HiFi Predzosilňovač Pre USB Audio
Sku: g62532
(0 Recenzie)
Novinka

€45.23 €59.51

Popis:

Elfidelity USB, Napájanie 3 USB Vnútorný Filter PC, HiFi Predzosilňovač Pre USB, Audio Funkcie: Tento Napájanie Filter má viac rozšírený filter okruhu dizajn a nová zem bežný režim EMI / HMÚ izolácie dizajn, ako aj nové samostatné Súčasti. Prinesie vám nový "0" Hertz USB napájanie skúsenosti, ako tichý ako polnoci je bežne používaný v rozhranie USB/USB digitálny zvuk karta, USB DAC, USB amplifie a USB Reproduktor.

To je USB-Audio pomocné aktualizácii riešenie. Špecifikácie:

Maximálny prúd: 5A

Maximálny Výkon: 25W

Automatický prechod rýchlosť: USB napájanie ochrana:

1. Interné a externé napájanie self-diskriminácia, automatické spínanie, sebaobrana. Externé napájanie je menej ako 4.8 V alebo odstránené, automatické prepnutie späť do zabudovaný napájací zdroj. Prístroj nebude stratené alebo poškodené.

2. Po POČÍTAČ je vypnutý, externé napájanie, je automaticky odpojený, aby zabezpečili, že zvukové zariadenie USB je úplne vypnutý, prevencia č signál zariadenia z toho, že je poškodený č-načítanie a ukladanie externé napájanie. Package: 1PC USB Vnútorný Filter

1PC napájací adaptér 1PC Napájací kábel 1PC USB2.0 kábel 1PC USB3.0 kábel Spôsob Platby: PayPal preferovaný

Shippment:

1.Ponúkame doručenie zdarma do medzinárodných cez Čína Príspevok Letecky . Môžeme tiež loď spoločnosťou UPS/EMS/DHL/FedEx pre alternatívny spôsob dopravy pre zodpovedajúce poplatky. Prosím, dajte nám vedieť pred platby v prípade, ak potrebujete rozdeliť zásielky.

2.Medzinárodná doprava vyžaduje zložité prepravné postupy, Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás.

Vracia & Výmeny A Opravy:

Budeme akceptovať vráti & náhrady do 30 dní odo dňa, kedy zákazník zobraziť produkty, prosím, aby prvý kontakt do 30 dní od doručenia objednávky. Produkty by mali byť vrátený v pôvodnom stave. Ako benefit pre našich zákazníkov, sme tiež zabezpečí opravu v lehote do 3 mesiacov odo dňa, keď táto položka je dodávaný po oprava je hotová, budeme vám posielať položky, ale zákazník by mal platiť oboch poštovné spôsobmi.

Spätná väzba:

1)Vaša odozva je veľmi dôležité, aby nás, prosím trvať niekoľko sekúnd, opustiť skvelú spätnú väzbu, ak ste spokojný s našim výrobkom alebo službou, veľmi pekne vám ďakujem!

2)Sme vždy ponúknuť najnižšie ceny za najlepší tovar a služby.

3) skontrolujte si Prosím kontaktujte nás pred odchodom neutrálne(3 hviezdičky) alebo negatívne(1-2 hviezdy) spätná väzba.Budeme sa snažiť vyriešiť problém a nechajte si šťastný nakupovanie náladu tu. Ďakujeme!

Štítky: pc, prepínače, Mp4 prehrávač 8 gb, hifi zosilňovač, interný usb 3.0, pci karty, expresscard 34 adaptér, 6ca7 el34, 310 usb, vintage vtáčatá, dc power filter, Zdroj.

  • Package: Áno
  • Produkty Stav: Skladom
  • Druh: PCI-E Stúpacie
  • Číslo Modelu: PCI-e