Pre Eufy 11S & RoboVac 30 & 30C & RoboVac 15C 4pcs Bočné Kefa 4pcs Filter Vysávač Robotický Náhradné Diely, Príslušenstvo
Pre Eufy 11S & RoboVac 30 & 30C & RoboVac 15C 4pcs Bočné Kefa 4pcs Filter Vysávač Robotický Náhradné Diely, Príslušenstvo
Sku: g62757
(1 Recenzie)
Novinka

€3.62 €5.18

Popis:

>Balenie obsahuje:4pc X Bočné Kefa ;4pc X Filter >Kompatibilné s:pre Eufy RoboVac 11S & RoboVac 30 & RoboVac 30C & RoboVac 15C >Bočné Kefa: Anti-Štruktúra Srsti Dizajn Vyhnúť vlasy zadajte do priepasti a ľahko zbierať vlasy >Filtre: údržba pre Eufy čistiaci výkon a zároveň znížiť prieniku prachu, peľu a iných alergénov do vzduchu, ktorý dýchate. >Pre dosiahnutie najlepších výsledkov, filtre a Bočné Kefky by mali byť nahradené každé 2 - 3 mesiace. (veľkosť môže byť rozdiel, pretože ručné meranie, ak máte pochybnosti, kontaktujte náš služby:))

1. Odporúčame zaplatiť online, ak potrebujete viac informácií, prosím, kontaktujte nás.

2. Platba musí byť uskutočnená v lehote 15 dní od zadania objednávky, inak bude objednávka zrušená zo systému.

3. Prosím, uistite sa, že ste vyplnili všetky podrobné informácie, ako sú kontaktné osoby (meno a priezvisko pre ruský),

adresu a telefónne Povedzte číslo pri vypĺňaní kupujúcemu informácie.

4. Vyplňte, prosím, v správnu adresu vrátane vášho Bytu Č. Ulice, Mesta, Regiónu a Krajiny.

5. Ak PATMENT nie je k dispozícii alebo neplatné, bude vaša rezervácia zrušená do thesystem .

1, Môžeme dodať tovar tým, že Čína príspevok registrované air mail a Čína plusthe obvykle malý balík.

Čas príchodu je veľmi, veľmi pomaly, priemerný čas príchodu je o 20 až 40 dní, avšak, budete musieť počkať 40-60 dní v sezóne.

2, Ak chcete, aby sme dodať tovar tým, EMS, DHL, UPS, FedEx, prosím, kontaktujte nás pre zistenie nákladov na doručenie.

3, pošleme na väčšinu tovaru do 3-7 pracovných dní po úplnom zaplatení bola potvrdená.

4, kupujúci je zodpovedný za všetky poisťovne, problémy a poškodenia, ktoré spôsobil v prepravných služieb, ako sú nehody omeškania alebo iné problémy.Okrem toho, kupujúci by mal byť zodpovedný za akékoľvek dane a / alebo povinnosť účtovať o ich krajinách.

Štítky: irobot koliesko, eufy 35c, príslušenstvo balíka ilife v55 pro, robovac, xiao mi robot vysávač mop handričkou, mamibot exvac660, eufy robovac diaľkové, amcrest eufy zvonček, robot eufi robovac -25, eufy.

  • Item2: Vysávač Robotický Náhradné
  • Druh: Vysávač Časti
  • Číslo Modelu: pre Eufy 11S & 30 & 30C & 15C
  • Položka: pre Eufy 11S & 30 & 30C & 15C
  • Vysávač Časti: pre Eufy
  • Vákuová Časť Typ: Filtre
  • Funkcia: Vysávač Bočné Kefa Filter

Súvisiace produkty