Okuliare Konzola/hlavový most Zameniteľné zväčšovacie sklo USB Nabíjateľné LED Zväčšovacie Okuliare 5 Šošovky 1.0/1.5/2.0/2.5/3.5 X
Okuliare Konzola/hlavový most Zameniteľné zväčšovacie sklo USB Nabíjateľné LED Zväčšovacie Okuliare 5 Šošovky 1.0/1.5/2.0/2.5/3.5 X
Sku: g62873
(1 Recenzie)
Novinka

€4.09 €6.39

Popis:

Popis:

- Batérie zadarmo:Tento lupy s svetlo prichádza s USB nabíjací kábel,jednoducho pripojte USB kábel do zväčšovacieho skla a druhý koniec pripojený k zdroju napájania,bude sa automaticky nabíja.

- Lupa so svetlom:2 energeticky efektívne Led tejto osvetlené zväčšovacie sklo by mohlo byť zapnúť alebo vypnúť pomocou jednoduchého prepínača na hornej časti headsetu,svetelný uhol je nastaviteľný.

- Vymeniteľné šošovky :Táto lupa prichádza s 5 replacable šošovky v krabici.Na 1X ,1.5 X 2.0 X 2.5 X zväčšovacie šošovky sú ideálne na čítanie a hands-free aplikácií, ako je šitie, tkanie a pletenie.3,5 X objektív je ideálny pre spájkovanie, typ budovy, sledovať a elektronické opravy, Klenotník je Loupe.

- ZVÄČŠOVACIE OKULIARE na BLÍZKO PRÁCE: Najlepšia voľba pre zblízka prácu ako zubných lekárov,elektrikári, starších,lash umelec.Ideálne riešenie pre šitie,ručné práce,čítanie,krása,lakovanie, zváranie ,domáce zvieratá starostlivosti a odborných jewelers loupe.

- Pohodlné nosenie :nohy za hlavu mount zväčšovacie sklo by mohlo byť prepnúť na elastické hlavový most,viac pohodlné nosenie.Mohli by ste nosiť tento zväčšovacie sklo s vlastnými okuliarmi.

Funkcie :

1.Uhol svetla môže byť upravená

2.S 5 optická trieda voči poškriabaniu akryl šošovky bez skreslenia.

3.Prichádza s odnímateľnou hlavou popruh. Ramená okuliare môžu byť odstránené priložiť na hlavu popruh na šošovky.

4.Ľahký ergonomický rám s mäkkej gumy polstrovanie pre pohodlné nosenie,jednoduché použitie

Príležitosti:

Seniorov, fanúšikovia a profesionáli.

Perfektné slúchadlá lupa pre zblízka prácu ako zubných lekárov, elektrikárov, jewelers, šitie, remeslá, krásu a maľovanie.

Špecifikácie:

Názov: Hlava-montáž lupy

Materiál: ABS rám, Kov, Akryl objektív

Farba: Biela

Veľkosť: 215*150*185mm

Svetelný Zdroj: 5LED vinuté Perly

Package Zahrnuté:

1 hlavy montáž rámu

1 Čistiacou Handričkou

1 Skladovacie puzdro pre šošovky

1 Nastaviteľný pásik hlavy (môže byť pripojená)

5 Odnímateľný zväčšovacie šošovky:1.0 X 1.5 X 2.0 X 2,5 X až 3,5 X

1 USB Kábel

Štítky: nastaviteľné zväčšovacie sklo hlavový most, multifunkčné hlavový most zväčšovacie sklo, čelenky veľké hlavový most, zväčšovacie hlavu kapely, čelenky dospelých hlavový most, loom kapela hlavový most, zväčšovacie sklo hlavový most osvetlené, srdce kapely hlavový most, roztomilý hlavový most vedúci, led zväčšiť hlavový most.

  • DIY Dodávky: ELEKTRICKÉ
  • Pôvod: CN(Pôvodu)