Pre KIA K2 RIO IKSLAIN AUGUSTA X-LINE LUXE ČERVENÁ ČIARA Volant, Tempomat Tlačidlo Bluetooth Audio Hlasitosť Telefónu Prepnúť Auto
Pre KIA K2 RIO IKSLAIN AUGUSTA X-LINE LUXE ČERVENÁ ČIARA Volant, Tempomat Tlačidlo Bluetooth Audio Hlasitosť Telefónu Prepnúť Auto
Sku: g62884
(3 Recenzie)
Novinka

€14.19 €17.74

Popis:

Pre KIA K2 RIO IKSLAIN AUGUSTA X-LINE LUXE ČERVENÁ ČIARA Volant, Tempomat Tlačidlo Bluetooth Audio Hlasitosť Telefónu Prepnúť Auto

Špecifikácia: -Typ:Riadenie RH Diaľkové Cruise Control Switch-Materiál:Plast-Farba: Čierna -Umiestnenie na Vozidle: Predný Pravý volant -Obutie Typ:Priama Náhrada -Výrobca katalógové Číslo:96720-H8020 96720-G6010

Meno :Multi-funkčné Volantu Ovládacie Tlačidlá Vhodné :pre K2 & Rio & Rio X Line (2017-2020) PS:auto roka je len orientačné.Ak sa nedá potvrdiť ,prosím, kontaktujte nás pred kúpiť. Color :Čiernej Package :Podľa vášho výberu na odoslanie ,prosím, aby správny výber položky. PS: 1.Ak je vaše auto majú kúrenie funkciu ,vyberte si prosím vykurovacieho kábla. 2. Na pravej strane cruise funkcie potrebné DVD GPS prehrávač podporuje .Všetky tlačidlo funkciu ísť na, nastavenie na dvd prehrávač.

Obutie: Model vhodný pre : pre Rio 2018 2019 rok pre Rio 4 2017 2018 2019 rok pre Rio X-line 2018 2019 rok na Ráno 2018 rok pre Moring (Picanto)2018 2019 2020 rok PS:pôvodný volant majú niekoľko tlačidiel Model B vhodný pre : pre Rio 2017 2018 2019 rok (potrebné Drôtu) na Rio X-line 2017 2018 2019 rok pre Rio 5 2020 rok pre Kia Stonic 2018 rok (potrebné Pripojenie Drôt) Model C vhodné pre : pre Rio 2018 2019 rok pre Rio 4 2019 rok pre Rio X-line 2018 2019 rok na Ráno 2018 rok pre Moring (Picanto)2020 rok

-ČERVENÉ podsvietenie displeja -Ľahko nainštalovať a náročné použitie. -Skvelá kvalita a skvelé Obutie. -Správneho Konektora Č rezanie alebo spojovanie. -Prísne štandardy kontroly kvality na vytvárať a testovať. Package Zahrnuté : 1xSteering RH Diaľkové Tempomat Prepínač

Poznámka: -montážny Návod NIE je súčasťou dodávky.Profesionálna Inštalácia Je Veľmi Odporúčame . -Vzhľadom na svetelné a displej rozdiel, položka farieb možno mierne líšiť od obrázkov. -Dovoľte 1-2mm rozdiely, pretože ručné meranie.Prosím pochopiť.

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky processedtimely po thepayment overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, particularlyduring prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a získať backto vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní,považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je bearby oboch predávajúci a kupujúci na polovicu.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétne reasonfor priznanie, a svoje po

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými componentsand príslušenstvo v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z Golstroj.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

4.Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

1. 12 mesiacov Výrobcu limitedWarranty za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Accessoriescome s 3-mesačná záruka.

2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte tellus, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky. NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY.

Súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky po objednaní na Golstroj.sk!

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme žiadosť, že youcontact nás bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!

Štítky: kia rio x line, kia ceed, príslušenstvo kia rio 4, kia rio x line 2020 prípadoch, kórejský picanto, kia rio, audio prepínač, kia rio príslušenstvo automobily, bluetooth audio spínača, kia sportage logo.

  • Položka Šírka: 0cm
  • Položka Druh: Tlačidlo Prepnúť
  • Externé Testovanie Certifikácia: CCC
  • Názov Modelu: audio tlačidlo Pre Kia RIO K2 Picanto
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Položka Hmotnosť: 0.12kg
  • Položka Dĺžka: 0cm
  • Rok: Pre KIA K2 RIO 2017 2018 2019 RIO X LINE auto styling
  • Položka Výška: 0cm
  • Položka Priemer: 0.1inch
  • Druh Materiálu: Dobrý plastové
  • Špeciálne Funkcie: Top kvalita Volantu, Audio Ovládacie Tlačidlo Prepínač
  • Názov Značky: Malcayang