PVC Okien Film Snímateľný Samostatne Statickej ochrany Osobných údajov Mliečneho Skla Film Pre Kúpeľňa Office zasadacej Miestnosti Nepremokavé Sklo Nálepky
PVC Okien Film Snímateľný Samostatne Statickej ochrany Osobných údajov Mliečneho Skla Film Pre Kúpeľňa Office zasadacej Miestnosti Nepremokavé Sklo Nálepky
Sku: g62961
(0 Recenzie)
Novinka

€8.53 €11.53

Popis:

Funkcie: 1. Leto sa blíži: Povoliť mäkké svetlo vstúpiť a blok 96% škodlivých ultrafialových lúčov. Čistý matný okno papier chráni vaše súkromie.

2. Home office okno privacy protection film: Privacy protection-vzdialenosti jeden meter vysoké hliníkovej fólie glass vzdialenosť, ochrany osobných údajov ≥ 95%. Poskytujú súkromie dizajn, vám umožňujú tešiť sa zo života jednoducho a bezpečne. Tipy pre zdatných zákazníkov: V chladnom počasí, použite sušič vlasov na zmiernenie film alebo neponárajte film v teplej vode, a potom škrípanie to s tvrdou karty niekoľko krát, aby sa zabezpečilo, že bubliny sú úplne odstránené.

3. Privacy protection film pre domáce kancelárie windows: Opakovane. Film funkcie, žiadne lepidlo, vymeniteľné, žiadne rezíduá, super elektrostatické priľnavosť, ľahko držať a môže byť vložená viackrát. Voda je jediný nástroj, ktorý budete používať. Čím viac vody, tým lepšie.

4. Okno privacy protection film: Anti-glare a anti-uv-tepelná izolácia v lete a v zime. Bloky stredného odlesky a 96% škodlivými UV lúčmi a zabraňuje nábytok z vyblednutiu a poskytuje mäkké svetlo do svojej izby. Ekonomické a široko používané. Už únavné závesy alebo žalúzie, jednoduché dekorácie uľahčuje život a lepšie. Sklenené povrchy v kúpeľni, balkónom, obývacej izby, spálne, kúpeľne, kancelárie, hotely, atď. sú hladké a čisté. Zem sklo, rezané sklo a všetky spracované skla sa nedá použiť.

5. Ochrana osobných údajov film pre systém windows: Inštalácia tipy-udržiavať systém windows alebo sklo čisté; opatrenie, označiť a strih filmu; mokré windows, lúpať líniové film; vyžmýkajte prebytočnú vodu a vzduchové bubliny špachtľou alebo pevný karta; použitie handrička suché windows. Ak je ťažké odstrániť ochranný film, môžete sa pokúsiť držať dvoch stranách spolu s páskou a potom lúpať.

Špecifikácia:

Materiál: maska PVC+spodný film PET

Hrúbka: približne 0.22-0.24 mm

Veľkosť: cca 45*300/17.72*118.11 palec, 60*300/23.62*118.11 palec, 90*300/35.43*118.11 palec

Váha: cca 400g/490g/730g

Krabice

Pokyny:

Krok č. 1. Udržujte okno alebo sklo čisté.

Krok 2. Opatrenie okna a určiť veľkosť.

Krok 3. Ak potrebujete znížiť, kresliť čiary okna film s značiek. Uistite sa, že okraja ochranného filmu a sklenený povrch mať 1 cm medzera.

Krok 4. Mokré okno alebo pohár s vodou. (mydlovej vode, bude najlepšou voľbou.)

Krok 5. Odstrániť statické film z podložke zabezpečiť hárok ( Prosím, UISTITE sa, že ste odstránili ho skôr, než použijete matný okno, fólie na sklo).

Krok 6. Stierkou preč vzduchové bubliny a nadbytočnú vodu s škrabkou alebo pevný karty.

Krok 7. Oveľa jednoduchšie, ako stenu, dvaja ľudia spoločne pracovať efektívnejšie.

Krok 8. Užite si svoj funguje! Ak chcete odstrániť, jednoducho ošúpte okna film z ľubovoľného rohu. Ide opúšťať žiadne rezíduá čisto.

Balenie Zoznam:

1 * Okno Film

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie) 2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie. 3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu. 4. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin. 6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 60 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka! 6. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

Štítky: lepiace film dreva, film sklenené okno, film statické okno, film statické, film okno ochrana osobných údajov, dekor film okno, dekor film, laguna plastové, film okno, line vinylové.

  • Štýl: Iné
  • Scenáre: Poschodie
  • Klasifikácia: Okná Samolepky
  • Špecifikácia: Single-piece Package
  • Materiál: PVC
  • Číslo Modelu: Okno Film
  • Tému: Zviera
  • vzor: 3D Nálepka
  • Cenzurovať Kód: /

Súvisiace produkty