20 Ks Batoľa & Baby Hudobné Nástroje - Nastavenie- Bicie Hračky Zábava Batoľatá Hračky Drevené Xylophone Glockenspiel Hračka Rytmus Kapela S
20 Ks Batoľa & Baby Hudobné Nástroje - Nastavenie- Bicie Hračky Zábava Batoľatá Hračky Drevené Xylophone Glockenspiel Hračka Rytmus Kapela S
Sku: g62964
(0 Recenzie)
Novinka

€20.03 €27.45

Popis:

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Otvoriť Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; color: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktu-desc { width: 100%; height: 209px; } #popis { width: 100%; height: 50%; } #detaily { width: 100%; height: 50%; } .ui-box-hlava { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; text-anchor: dediť; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; } 20 Ks Batoľa & Baby Hudobné Nástroje - Nastavenie- Bicie Hračky Zábava Batoľatá Hračky Drevené Xylophone Glockenspiel Hračka Rytmus Kapela S PERFEKTNÝ DIZAJN - 20 Ks hudobných nástrojov je veľmi pestrá, To zahŕňa všetky druhy nástrojov, ako sú Drevené Xylophone, Drevo Sirény, Tamburína, Zápästie Bells, atď., ktorý je vhodný na individuálne a skupinové hrať, tak to bude priniesť veľa zábavy pre deti.

VYSOKO KVALITNÉ MATERIÁLY - To Deti Hudobných Nástrojov Sada obsahuje 20 kusov, ktoré sú vyrobené z netoxického a vysoko kvalitný materiál, ako je drevo, plast, kov, atď. Všetky položky sú hladké, nemusíte sa starať o poškodenie detskej ruky.

ROZVÍJAŤ detský ZÁUJMY - Rôzne Hudobné Nástroje poskytujú širokú škálu krásne zvuky a farebné xylophone môže vytvára príjemný zvuk Pomocou rôznych nástrojov,, ktoré môžu deti počuť rôzne zvuky. To bude veľmi užitočné, aby sa kultivovať deti " citlivosť na hudbu a zvuky, zlepšenie kreativity, koordinácie rúk a očí.

ĽAHKO SA prenáša - Poskytovať na celom svete matky pokuty kvality série hudobné nástroje, hračky, vzdelávacie materiály a pomôcť deti rastú prirodzene. Toto hudobné nástroje nastaviť sú dobré veľkosti, a tiež má prepravný vak.

Je Vhodný pre Deti, ktoré sa v priebehu 2 rokov. Pre mladšie deti, ktoré sú do 2 rokov, keď sa hrá, prosím, byť v sprievode dospelých osôb, v tento spôsob, to bude oveľa bezpečné.

Ako Perfektné hračka pre deti, hudobné nástroje nie len pomôcť deťom rozvíjať rytmické a hudobné zručnosti,

Tento 20 Ks hudobných nástrojov s rôznymi hrá metódy a zvuky, ktoré výrazne inšpirovať detský hudobný spravodajskej služby, vývoj bábätka flexibilita ruky a zápästia.

Napríklad ,keď hrá na xylophone,to bude vykonané v 8 rôznych zvuky a tóny, a iné hrať s shaker vajcia, Zápästie Zvony, Drevo Sirény, Prst Castanets, atď

A tiež hračky pre rodičov a deti hrať spolu, ktorý usmerňuje detský záujem a podporu komunikácie s deťmi.

Nástroje súpravy sú veľký dar a je Ideálnou voľbou pre deti strany.

Farba: drevo farba + červená + zelená

Materiál: drevo + kov + plast

Upozornenie: Pacage farba je bežal, neakceptujú zadanú farbu.

Balenie Obsahuje:

2 x Vajce Shakers

2 x Zápästie Zvony

1 x e-Nástroj s Útočník

2 x Prst Castanets

2 x Clave

1 x Tamburína

2 x Maracas

1 x Drevené Xylophone

1 x Rainbow Bell Stick

2 x Palička

1 x Dreva Siréna

1 x Zápästie Zvony

2 x Strane zvony

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Štítky: deti hračky, xylophon, miniture hudobný nástroj, clave, 25 poznámka xylophone, dieťa hračka klavír, zerg, diy drevené xylophone, educ hračka, dieťa xylophone.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Množstvo: Iné
  • Hračky Hudobné Nástroje Typ: Iné
  • Druh: Iné
  • Pohlavie: Unisex
  • Certifikácia: ŽIADNE
  • Vekové Rozpätie: 2-4 Rokov
  • Zraziť Klavír Rozsahu: 5 Váhy
  • Funkcie: Vzdelávacie
  • Gitara Hrá Metóda: Key Type
  • Materiál: Plastové
  • Hračka Typ Klávesnice: Deti Učenie & Výkone Typ
  • Číslo Modelu: musica Nástroj Hračky
  • Upozornenie: uchovávajte mimo formulára požiaru

Súvisiace produkty