Dempsey DC12V 200W Siréna,Núdzové auto sirény alarmu zosilňovače s diaľkovým pre polícia,sanitky,požiarne vozidlo,bez reproduktorov(9200E)
Dempsey DC12V 200W Siréna,Núdzové auto sirény alarmu zosilňovače s diaľkovým pre polícia,sanitky,požiarne vozidlo,bez reproduktorov(9200E)
Sku: g63013
(0 Recenzie)
Novinka

€68.02

Popis:

Popis Produktu 1. Napätie: DC12V. 2. Výkon: 200W. 3. Impedancia: 6 ohm. 4. 8 Tónov (QS, HI-LO, NÁSTROJ,YELP, ŽIAĽU-1, ŽIAĽU-2, KLAKSÓN, SIRÉNA). 5. S Mikrofónom. 6. S 2 svetelné spínače. 7. Je potrebné spojiť sa s 200W reproduktor. 8. JEDEN KANÁL výstup ( Silné varovanie efekt). 9. Záruka : Ponúkame 1 rok záruka. 10.Schválenia: ISO,CE,ROHS. 11. Poznámky: Kontaktujte nás pre tóny video&OEM/ODM služby. Produkt Foto

PS: Ak chcete skontrolovať, zvuky, pls kontaktujte nás a získajte video

Vyššie ceny za 9200E siréna len (bez reproduktorov), ak kupujúci chce 9200E siréna prísť s reproduktory, pls skontrolujte nasledujúce weblink

Platba najlepšie platby spôsob je pomocou Escrow. Je to bezpečné a chránené Golstroj.sk. Produkt odoslaný len vtedy, ak v plnej výške, vrátane úplné prepravné náklady, ktoré získal. Vezmite prosím na vedomie svoj poštovné & poštovného pokrytie doprava / poštovné náklady, manipulácia a balenie. Vážne Kupujúci Iba V Tom! Prosím, miesto "Buy it now", len ak súhlasíte s cenou a podmienkami výrobku a nie argument po aukcii konca. Zásielky Čína Príspevok leteckou Poštou trvá zvyčajne 15-20 pracovných dní, v závislosti na krajine doručené. Nie sme zodpovední za akékoľvek nehody, oneskorené alebo iné problémy, ktoré sú zodpovedné prepravné služby. S cieľom zabezpečiť zobrazí ste objednávku bez dane pri dovoze, budeme deklarovať ako ?DARČEK? s nižšou hodnotou. Táto nižšia cena nie je zahrnutá celková cena, ktorú ste zaplatili alebo trhovú hodnotu výrobku a môže sa nevzťahuje na krajiny s rôznymi colných predpisov. Všetky dovozné clá alebo poplatky sú kupujúceho zodpovednosti. Záruku poskytujeme, 1 rok záruka. Ak položka je poškodený, oznámte nám to do 3 dní od doručenia. Všetky položky musia byť vrátený v pôvodnom stave, aby získali nárok na vrátenie peňazí alebo výmenu tovaru. Položky sa vrátil po 7 dní od doručenia sú oprávnené len na opravu. Kupujúci je zodpovedný za všetky prepravné náklady. Spätná väzba nás, Prosím, kontaktujte pred odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu. Budeme s vami spolupracovať, riešiť akékoľvek problémy.

Štítky: byt whistle, 12v lodné stereo, sgu klaksón, alexa plug nás, ovládanie gsm, reproduktor, hasič truck, reproduktor siréna, motocykel policajná siréna, audio auto reproduktor.

  • Mikrofón: Mať
  • Napätie: DC12V
  • Zvuk: 8 tóny
  • Číslo Modelu: 9200E
  • Názov Značky: DEMPSEY
  • Moc: 200W
  • reproduktor: Je Potrebné Pripojiť 1 Reproduktor

Súvisiace produkty