Rainbow/na javisku (2LP)
Rainbow/na javisku (2LP)
Sku: g63284
(1 Recenzie)
Novinka

€23.46

Popis:

"Na Javisku"-re-vydanie koncert album Britsko-Americkej rockovej kapely Rainbow, pôvodne vydaná v roku 1977.

Uvoľnenie je uvedené na dvojité 180-граммовом pre fanúšikov black vinyl. Vydanie obsahuje kupón na stiahnutie elektronickej verzie albumu.

Dúha-Britsko-Americká rocková skupina, vytvorená v roku 1975 tým, gitarista Richie Blackmore a kapela Elf hudobníkov pod vedením spevák Ronnie James Dio. Kapela kreativity podľa AllMusic bol významným míľnikom vo vývoji hard rock a heavy metal. V budúcnosti, Riško Blackmore, ako vodca skupiny, zmenila účastníkov mnohokrát. Až do roku 1983, osem záznamy boli vyrobené, každý s rôznym zložením. Počas dúhového štýl má tiež vyvíjala, mnohí pokračovali to brať ako alternatívu, či výmenu z Deep Purple, najmä po poslednej v roku 1976 sa rozišli, a Rainbow dva roky neskôr, basový gitarista Roger Glover spojené. V apríli 1984, Pstruh, zanikol v dôsledku Blackmore a Glover odchádza v obnovenej deep purple.

Koncom roku 1993, Blackmore ľavej Deep Purple, oživil rainbow s novými hudobníkmi, ale majú vydala jeden album a nepodarilo zopakovať predchádzajúce úspechy, na konci roku 1997 kapela (ako potom hlásil) pozastavila činnosť až do roku 2015. Kapela sa predalo viac ako 28 miliónov kópií svojich albumov po celom svete, z toho 4 milióny eur sa v Spojených Štátoch. Najznámejšie zloženie rainbow sú "Stargazer", "Long Live Rock' n ''Roll", "Man on the Silver Mountain", "catch the Rainbow", "I Surrender", "All Night Long", "Chrám Kráľa", "Keďže Si Bol Preč", "Pozornosti Chlapec", "nemôže Stať", " Can ' t Let You Go ", " Street of Dreams ".

Štítky: rybolov hra on-line, muž krúžok ocele rock, muž krúžok doska zlato, on-line kurzy život, lenovoflex14 keycap, muž krúžok chalcedony, online excel viewer, komár dom dieťa, online manga čitateľa.

  • Názov Značky: Polydor
  • Číslo Modelu: 600753535738

Súvisiace produkty