Športová Fľaša Na Vodu Dopravcu Puzdro Prenosné Cyklistické Riadidlá Na Koni Kanvica Taška Na Bicykel Kormidlo Kmeňových Taška Cyklistické Doplnky
Športová Fľaša Na Vodu Dopravcu Puzdro Prenosné Cyklistické Riadidlá Na Koni Kanvica Taška Na Bicykel Kormidlo Kmeňových Taška Cyklistické Doplnky
Sku: g63556
(1 Recenzie)
Novinka

€3.38 €6.75

Popis:

Bicykel Kormidlo Kmeňových Šnúrkou Kanvica Taška Na Bicykli Izolované Držiak Na Fľašu Dopravcu Puzdro Prenosné Cyklistické Doplnky

Funkcia:

1. 4 bod prílohy stabilnejšie: k Dispozícii sú 4 zips popruhy okolo bike taška na riadidlá pre nástroj zadarmo, inštalácia, žiadne vŕtanie dier, ktoré typický držiak na fľašu potreby. Zips popruhy sú nastaviteľné zapadajú bicykli držadlo. 2 zips, popruhy, slučky prikladá fľaša taška na riadidlá, a ďalšie 2 slučky sa viaže na stopke, zabezpečiť taška byť pevne a bezpečne v prednej aj keď cyklistika na hrboľaté ceste.

2. Izolované hliníkové fólie kmeňových taška: So špeciálnou hliníkovou fóliou vnútorné vrstvy, naše tento kmeň taška môžete udržať vaše nápoje chladné na dlhú dobu v horúcom lete a udržať kávu v teple, v chladnom zimnom období. Silné shell dno a čalúnená oxford tkanina tohto pohára taška bude chrániť pohár alebo fľašu aj počas jazdy na koni, ideálny pre dlhé vzdialenosti vonkajšie výlet na bicykli.

3. Muti-funkčná a ľahko sa prenáša: Požičovňa držiak na fľašu taška je vhodná pre profesionálnych a amatérskych jazdcov podobne. Čo je viac, tam majú odnímateľný ramenný popruh. Akonáhle ste dokončili svoj jazda na bicykli, môže byť použitý ako taška cez rameno, aby sa vaše vrecko bezpečnosti a ľahko nosiť kamkoľvek.

4. Rýchle otvorenie a ľahký prístup: Tento model vak je vhodný pre fľaše do 3,5 palcový priemer, uchytenie pre väčšinu z fľaše s vodou a kalíšok. Top šnúrkou uzavretie môžu byť otvorené/zatvorené rýchlo vyriešiť fľaše stabilitu a umožňuje rýchly prístup. Okrem toho, bočné vrecko na vak je 4.7 * 3.4 palec, ideálny pre držanie energetické tyčinky, odpadky, mobil ako na iPhone 4/5/6/6S, malé nástroje, atď. Krásny vzhľad, vhodný pre cestovanie a každodenné používanie.

5. Odolná tkanina a ľahko sa čistí: Tento model riadidlá izolovaného kmeňa vak je vyrobený zo silného a odolného povinnosť materiálu. Vodu a odolná proti poveternostným vplyvom, udržuje vaše zariadenie safe od špiny, blata a prachu. A udržať svoje veci, suché a bezpečné. Je veľmi ľahko sa čistí povrch len utrite do ruky.

Špecifikácia:

Materiál: 600D Oxford PU kožené + tepelná izolácia hliníkovej fólie

Farba: Čierna

Veľkosť: o 160x90x90mm/6.3x3.54x3.54in

Váha: cca 95 g

Poznámka:

1. Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky. Ďakujeme!

2. Prosím, dovoľte 1-3 cm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

1 X Bike Kanvica Skladovanie Taška

[relateproductdetail/]

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitný čas sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu orderafter 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovania vašej objednávky a získať späť čo najskôr. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Dodacia Lehota:

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu prijatia. Ak položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, bude považovaný za používaný a nebudeme ISSUEA NÁHRADY ALEBO VÝMENY na vás. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY!

Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaše ID objednávky.

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z Golstroj.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

4. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

1. 12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka.

2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky. NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S

Štítky: kettl, požičovňa fľaša dopravcu, taška hrnček, skladacia fľaša na nápoje dopravcu, úprava stonky, košík na bicykel taška na riadidlá, handričkou držiak, zbaliť kanvica, taška na riadidlá bicykla, detský bicykel taška na riadidlá.

  • Číslo Modelu: bicykel
  • Funkcia: Skladacia
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Materiál: Nylon
  • Certifikácia: /

Súvisiace produkty