Podpora ortuť - Ortuť mercuric dusnatého elektróda referenčná elektróda Hg/HgO referenčná elektróda môže byť fakturovaný
Podpora ortuť - Ortuť mercuric dusnatého elektróda referenčná elektróda Hg/HgO referenčná elektróda môže byť fakturovaný
Sku: g63590
(0 Recenzie)
Novinka

€111.08 €116.92

Popis:

ortuť - Mercuric oxide senzor

Po prvé, použitie:

Referenčná elektróda môže byť použitý ako merací prvok v používaní pH meter, iónové meter a potentiometric titrácie nástroja, a elektródy má dobrý potenciál reprodukovateľnosti, a je vhodný najmä pre potenciálnych merania v alkalickom roztoku.

Dva hlavné technické parametre:

1 , elektródy, odpor je menší alebo sa rovná: 10 K Omega

2 , 25 Elektródy štandardný potenciál: 0.098 V

3 , prietoku Kvapaliny kurz: 1 kvapka /10 Minutea

4 , Soľ riešenie: NaOH 1.0 mol/L Elektródy potenciál: 0.114 V

Tri, použitie, údržba a veciach, ktoré potrebujú pozornosť:

1 , Pred použitím elektródy, prosím vytiahnite gumové objímky kvapalinou, ktorá sa má použiť.

2 , elektródy soľ most riešenie by nemalo obsahovať veľké bubliny tak, aby sa zabránilo blokovanie elektronického meracieho obvodu; ak áno, môže zmieriť s elektródou finger flick, bubliny.

3 , Ak meranie hladiny kvapaliny elektródy by mala byť vyššia ako soľ riešenie kvapalné vzorky riešenie, aby bol testovaný tak, aby nedochádzalo k reverznej osmózy a zmena vzorky riešenie koncentrácia alebo zloženie saltbridge.

4 , elektródy reakcie a nemal by byť použité na meranie kvapalných médií soľ most; najmä tvorbe opatreného zrážok reakcie médium bude blokovať kvapaliny sieť časť, robí elektródu šrotu.

5 , príloha kontaminácie by mala byť okamžite odstránené, na udržanie normálnej pracovnej kvapaliny sieť časť.

6 , Obsahuje látky, toxické mercuric dusnatého, soľ riešenie je korozívna, prosím, prísne dodržiavať príslušné bezpečnostné špecifikácie pre laboratórne operácie.

7 , Keď je elektróda nie je použitý na dlhú dobu, to bude ponorený v kvapaline, z elektródy. NaOH 1.0 mol/L Zachovanie v médiách .

Štítky: a4 tepla, magic krúžok, 20bar hodinky, molekulový model učiteľ, 300 m, ag agcl odkaz, ycellbio, sankey, legoingly technic, thionyl chloride.

  • Názov Značky: MIRONG
  • Typ Displeja: Digitálne
  • Číslo Modelu: Hg/HgO
  • S Podsvietením Alebo Nie: No

Súvisiace produkty