5 v 1 Duálne Zobrazovanie 29*38cm Tepla Stlačte Stroj Heat Transfer Tlačiareň NÁM Pripojte na tričká, Hrnčeky Tepla Stlačte Tlačiareň
5 v 1 Duálne Zobrazovanie 29*38cm Tepla Stlačte Stroj Heat Transfer Tlačiareň NÁM Pripojte na tričká, Hrnčeky Tepla Stlačte Tlačiareň
Sku: g64135
(0 Recenzie)
Novinka

€132.66 €221.10

Popis:

5 v 1 Duálne Zobrazovanie 29*38cm Tepla Stlačte Stroj Heat Transfer Tlačiareň NÁM Pripojte na tričká, Hrnčeky

Tento 5 v 1 Tepla Stlačte Stroj môže byť použitý pre T-shirts, , keramické dosky, keramické dlaždice, hrnčeky, tácky, myši, podložky, skladačky puzzle, písmom, iné misc. látky a materiály. Môže prenášať farebných obrázkov a znakov sublimating a rozpustené tlače atrament na keramiky, okuliare a textílie, ako sú bavlna, chemické vlákna, nylon, atď. Má vstavaný potiahnuté 12"x15" (29x38cm) tepla stôl. Digitálny časovač ovládanie je nastaviteľné do 999 sekúnd. Počiatočné teploty rozsah nastavenia: 93-254 °C. Maximálna teplota rozsah nastavenia: 200-450 °F.

Funkcie: Veľká 12x15 palcový prenos komponentného - veľké teplo stôl poskytuje veľký povrch na prenos snímok na plochý povrch položky, ako sú tričká, hrnčeky, , keramické dosky, atď. Digitálny LED controller - Pomoc nastavenej požadovanej teploty a časovač. Smart akustický signál bude znieť po prevode hotovo. Úplné otáčanie v rozsahu 360 stupňov dizajn - To umožňuje vykurovanie komponentu budú presunuté bezpečne bokom a znížiť pravdepodobnosť náhodného kontaktu. V celom rozsahu tlaku-nastavenie gombíka - tlak môže byť upravená podľa hrúbky materiálu presúvate sa. -potiahnuté tepla stlačte stôl - povrch non-stick, prevencia horúceho prevodov, a nepotrebuje samostatné silikónové/ listu. Dlhé rameno žltá rukoväť - Pohodlné gumové uchytenie v osviežujúci a žltú na každodenné používanie a dlhú dobu výroby. Odnímateľný nižšie platforma - je zvýšená s dual podporuje. Jednoducho vymeniť do iného komponentu. Nastaviteľné multi-jar balancer - Umožňuje tlaku na viac rovnomerne na celý stôl. Hrubé kúrenie board - Zabudovaný štrukturálnej podpory tvrdí, rovinnosti. Warm up rýchlo a ponúkajú jednotné kúrenie. Zliatina hliníka kolísky - Detašovaných držiak pre použitie hrnček, komponentu. V porovnaní so štandardnými hrnček kolísky, kompaktné a ľahké.

Špecifikácia:

Materiál: ABS + Oceľ

Vstupné napätie: 110V

Pripojte typ: plug NÁS

Príkon: 1400W

Počiatočné teploty rozsah nastavenia: 93-254 °C

Maximálna teplota rozsah nastavenia: 200-450 °F

Časovač ovládanie rozsahu: 0-999 sekúnd

Stôl Stlačte (telfon-potiahnuté): 12" x 15"(29 x 38cm)

Klobúk/Spp Stlačte: 6" x 3"(15 x 7,6 cm) (zakrivená)

Hrnček Stlačte: 3" - 3.5"(7.6 x 8.9 cm) priemer (11OZ)

Doska Stlačte tlačidlo #1: 5"(12,7 cm) priemer

Doska Stlačte tlačidlo #2: 6"(15.2 cm) priemer

Package l ist:

1 * Tepelné Stlačte Stroj

1 * Napájací Kábel

1 * Termostat

1 * Hrnček Stlačte Rack

2 * Klobúk Stlačte Rack Príslušenstvo

2 * Doska Stlačte Mat

1 * Valcové Hrnček Stlačte Mat

1 * Úprava Rukoväť

1 * Užívateľská Príručka

(Tričká, poháre a čiapky nie sú súčasťou balenia)

Poznámka:

Vzhľadom na rozdiel medzi monitor a svetelné efekty, obrázky nemusia odrážať skutočný farba položky.

Prosím, nechajte mierne chyba kvôli ručné meranie.

PLATBY:

1. Akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2. Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3. Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

VRÁTENIE A VRÁTENIE:

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#.

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jeho stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z Golstroj.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

4. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

Štítky: stlačte tepelnej, electr ohrievača, náramok multi nástroj, hrnček tlačiareň, tlačiareň sublim, malé tepelné stlačte vankúš, htv vinyl, stlačte, crystal škvrny dekorácie šaty, 26 vidlica.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Funkcia: ručné
  • Technics: TLAČENÉ
  • Veľkosť: 29*38cm
  • Štýl: Železo-Na

Súvisiace produkty