Vysávač Prachu Kefa Odstraňovač Nečistôt Univerzálny Vysávač Prílohu Nástroj pre Vetracie Otvory Klávesnice Zásuvky pre Domácnosť Slamy Rúry
Vysávač Prachu Kefa Odstraňovač Nečistôt Univerzálny Vysávač Prílohu Nástroj pre Vetracie Otvory Klávesnice Zásuvky pre Domácnosť Slamy Rúry
Sku: g64648
(4 Recenzie)
Novinka

€2.80 €4.66

Popis:

Špecifikácia:

1. Rukoväť Dĺžka: Cca. 7 palcový (178mm), Rúrky Dĺžka: Cca. 7.13 palcový (180 mm)

2. Som nner Priemer: Cca. 1.3 palcový (33 mm)

3. W ôsmich: 135 g

Funkcie:

1. Vákuové prílohu, môžete pracovať s väčšinou štandardných veľkosti vákuové hadice. Skontrolujte prosím, priemer vaše vaccum čistejšie, než ste objednávku!

2. Micro-veľkosť sacie trubice, je vyrobené z mäkkej, kvalitnej umelej hmoty. Kvalitné hadice nebude zlomiť. Prach kefa je trvalé a zabezpečuje, aby sa v rúre nie spadnúť počas používania.

3. S týmto výrobkom, domov čistenie úlohy bude určite byť oveľa rýchlejší a bude mať za následok lepšie čistenie vášho domova. Nebojte sa o zhodenie, keď sa používajú, táto konštrukcia umožňuje len sacie v prachu bez obáv, že väčšie položiek alebo trosiek byť nasáva rovnako.

4. Jednoduché použitie, stačí pripojiť tento vysávač a môžete čistiť ako je vidieť ako na foto. Pri čistení rohoch medzi veľké, ťažko pohybovať objekty, dizajn výhodou hadica je, že nevyžaduje sa pohybujúcich objektov a ľahko riešiť.

Package Zahrnuté:

1PC x Prachu Čistiaci Štetec

Štítky: sn50t3, nápoj slamy, bean box, kefa na vlasy vysávač, vysávač vysávač, úlet prachu kolektora, kremíkové trubice vacum, roztočov vysávač, 35 mm hadica, vlasy prieduch cleaner.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Názov Značky: GIBTOOL
  • Model kód: KTT097
  • Vákuová Časť Typ: Kefy
  • Druh: Vysávač Časti
  • Číslo Modelu: 32mm / 35mm

Súvisiace produkty