USB 2.0 Video Capture Karty Nie je nutné Inštalovať Jednotku CVBS/AV & S-Video, USB 2.0 Používať na VHS Fotoaparáty, DVD, Podpora Windows 10
USB 2.0 Video Capture Karty Nie je nutné Inštalovať Jednotku CVBS/AV & S-Video, USB 2.0 Používať na VHS Fotoaparáty, DVD, Podpora Windows 10
Sku: g64876
(1 Recenzie)
Novinka

€6.68 €7.87

Popis:

Funkcie:

*Jednoduché použitie

*Žiadne zaťaženie Jednotky

*Vysoká Kompatibilita

*Podpora Windows XP, Vista, Windows 7/ 8/ 10

Pripomienka:

Stiahnite si video capture program ako Potplayer alebo AMcap, takže môžete nahrávať audio a video ľahko a rýchlo a uložte ho do počítača.

Príklad: Potplayer(windows 7) Nainštalovať Potplayer softvéru na počítači. Dvakrát kliknite na Potplayer ikonu otvorte softvér. Kliknite na "Potplayer Otvorte Nastavenia Zariadenia...", Alebo použite klávesovú skratku "Alt + D" sa prístroj otvoriť okno nastavení.

① Vyberte Analógový TV";

② Vyberte možnosť "USB zariadenie" pod Video Zariadenie, Box;

③ Vyberte HDMI podľa Vstupného Poľa;

④ Vyberte vhodné pre rozlíšenie zariadenie v Poli Rozlíšenie;

⑤ Vyberte možnosť "Použiť audio capture device" v časti Zvukové Pole;

⑥ Vyberte položku Zvukové zariadenie na digitalizáciu"AV NA USB2.0"

⑦ Kliknite na tlačidlo "Otvoriť zariadenie" otvoriť zachytiť rozhranie

4. Kliknite na tlačidlo "Potplayer Video recoder" alebo stlačte klávesovú skratku "Alt + C" otvoriť audio okno.

① Vyberte uložiť polohu;

② Nastavenie audio a video zachytávanie;

③ Zapnúť audio a video capture, potom môžete star zachytiť video a audio.

5. Ak chcete zmeniť rozlíšenie videa, Kliknite na "Potplayer Otvorte Nastavenia Zariadenia...", Alebo použite klávesovú skratku "Alt + D" sa prístroj otvoriť okno nastavení. Vyberte "Screen Capture",potom môžete zmeniť rozlíšenie.

O platby: 1.Akceptovať platbu Kreditnou Kartou, Bankovým Prevodom a iné Platby, ktoré Golstroj.sk podporuje. 2.Platba musí byť vykonaná do 19 dní aukcie uzávierky, ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii uzávierky, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova. 3.Uveďte vaše špeciálne požiadavky(balíky, hodnota vyhlásenie, atď.), keď si vykonať platbu, alebo poslať správu na nás. O shippment: 1.Všetky položky sú dodávané po celom svete, akonáhle je to možné, a ak máte osobitné prepravné požiadavky, prosím povedzte nám pred odoslaním. 2.Sľubujeme, dodať v lehote 60 dní a platiť nadčasy. Ak nechcete dostávať váš nákup do 60 dní, môžete požiadať o vrátenie peňazí pred dokončení objednávky. Pretože existuje príliš veľa balíkov, logistické firmy potrebujú čas na aktualizáciu logistické informácie, počkajte, prosím, trpezlivo. 3.Nechceme znášať akékoľvek dodatočné poplatky. Tak nás prosím informujte vopred, ak máte požiadavky na položku hodnota pred odoslaním. 4.Všetky pozemky odoslané prostredníctvom normálny príspevok(CN post, HK post) sú obmedzené hmotnosťou do 2 KG, takže ak svoj pozemok s nadváhou, zabezpečíme svoj pozemok cez 2 parcely. Pripomienky: 1. Prosím skontrolujte, či balík prijaté v dobrej situácii, pred podpisom ním. 2.Ak máte akékoľvek problémy s tovarom alebo naše služby, prosím kontaktujte nás kedykoľvek bez váhania namiesto opúšťa spätnú väzbu alebo otvorení sporu a my vám ho vyriešiť čo najskôr. 3.Naše služby účelom je, aby každý zákazník mať dobrý zážitok z nakupovania. 4.Prosím, dajte nám pozitívnu spätnú väzbu & 5 star recenziu, ktorá sa bude priniesť lepšie rozvíjať šancu na našom internetovom obchode. Dobrá spätná väzba vám budú vrátené. 5.Návrhy sú vítané. 6.Prosím, dovoľte 1-3 mm chyby spôsobené ručné meranie. 7.V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory,tam sú farebné rozdiely,pls skutočný produkt ako štandard! O vrátenie a výmena tovaru 1. Ak budete žiadať vrátenie peňazí alebo výmenu za kvalitu po prevzatí tovaru, ukáž nám dôkazy a prepravného hradí vás. Neprijímame žiadne poštové zásielky. 2. Po prevzatí tovaru, prosím, nie poškodením balíka, a test to čo najskôr, tak, ako nie je dotknuté vrátenie tovaru. 3. Žiadna náhrada služba je poskytovaná v nasledovných okolností: 1. Poškodenie produktov pre osobné účely 2. Po-predajný servis bez kontaktu s obchodníkom do siedmich dní po podpise tovaru 3. Tovar, ktorý je poškodený alebo deformovaný, ktoré ovplyvňujú sekundárne použitie, nebudú vrátené. 4. Kupujúcim modifikovať výrobky bez povolenia poskytneme vám adresu. Prosím, pošlite späť naše výrobky v pôvodnom stave (pôvodné balenie a vzhľad). Uveďte, prosím, fotografie dokázať, že obaly a výrobky nie sú poškodené, keď sa obrátite na vrátenie a výmenu.Uveďte číslo objednávky a kupujúci je názov na vrátenie obalu tak, aby sme mohli skontrolovať, a vysporiadať sa s ním v čase.

Štítky: usb video capture vyhrať 10, dvd rw mini disk, záznam vhs, štandardné vhs kazety adaptér, hdmi ps1, prevod vhs, napaľovačka diskov dvd, oprava grafickej karty, hdmi rca, easycap utv007.

  • Package: Áno
  • Konektor Na: AV
  • Číslo Modelu: wiistar 20
  • Hmotnosť: 0.1kg
  • Druh: AV Káble
  • Pohlavie: Muž-Žena
  • Externý Zdroj Napájania: No
  • Názov Značky: wiistar
  • Konektor B: USB

Súvisiace produkty