Anime Hiiragi Nana Munou Na Nana Cosplay Postupné Ružová Twin Ponytails Tepelne Odolných Syntetických Vlasov Halloween Party + Parochňu Spp
Anime Hiiragi Nana Munou Na Nana Cosplay Postupné Ružová Twin Ponytails Tepelne Odolných Syntetických Vlasov Halloween Party + Parochňu Spp
Sku: g65029
(0 Recenzie)
Novinka

€27.75 €34.68

Popis:

Popis Produktu

100% Zbrusu Nový & Vysokej Kvality

Materiál: 100% Vysokej teplote Vlákno

Farba: ako na obrázku

Čistý Spp: parochňa je na nastaviteľné net-spp, ktorý vyhovuje väčšine hlavu veľkostí.

KÚPIŤ SI JEDEN VOĽNÝ PAROCHŇU SPP.

Parochne, vrátane:1*Parochňu+1*Parochňu spp( Bez pokrývky hlavy )

O nás

Sme profesionálny po celom svete veľkoobchodná spoločnosť. Vysoká kvalita produktov, primerané ceny, vynikajúce služby zákazníkom, a spoľahlivého úverového ratingu je náš princíp.

Ak sa vám páčia naše produkty, prosím, pridajte si náš obchod k "Moje Obľúbené" zoznam.

Návrat Politiky

Položky sa predávajú na "as is" základe, spýtajte sa, prosím, všetky otázky pred ponúkanie cien tak, aby sa zabránilo dostať položku nie ste spokojní s. Vrátený tovar má byť nový, unworn a v jej pôvodnom stave.

Položka musí byť vrátený v jej pôvodnom a nevyužité stave a Nikdy namontovaný.

About Product (O Výrobku

Veľkosť: Prosím, pozrite si naše veľkosť tabuľky a ako určiť veľkosť pred nákupom, A prosím, všimnite si, že veľkosť grafu sa môže have1-3 chyby spôsobené metóda merania .Ak neviete, akú veľkosť zvoliť,obráťte sa na nás,pomôžeme vám.

Farba: 100% aktuálnych fotografií. Rozdiely vo farbe, môže byť spôsobené mnohými faktormi, ako sú jas monitora a svetla jas!

O Dodávky

Prosím, zanechajte správne telefónne číslo a správnu adresu pri vypĺňaní kupujúcemu informácie.

Objednávky môžu byť zasielané do 3 až 5 pracovných dní po platba je dokončený. (Sviatkov sa môže predĺžiť)zašleme položiek

Popredajný Servis

Ak nechcete dostávať váš produkt pred ochrane času viac ,Prosím kontaktujte nás,My vám ho rozšíriť, aby sa ubezpečil, môžete dostávať produktu,Ak pozemok bol stratený,dáme vám odoslať alebo vrátenie peňazí.

Problémy s kvalitou: Ak výrobok, ktorý ste dostali mať kvalitnú otázok,Prosím kontaktujte nás a pošlite nám fotografie výrobkov,Po tom, čo sme skontrolujte, fotografie,Ak sú problémy s kvalitou ,dáme vašej čiastočne vrátenie peňazí ako kompenzáciu alebo môžete vrátiť a získať plnú náhradu .(vrátiť sa späť prepravné poplatky, ktoré ste zaplatili.)

Príslušenstvo Problémy : Ak produkt, ktorý si dostal chýbajúce časti,Prosím, kontaktujte nás,Budeme odoslať chýbajúce časti na vás.

Výmena: ponúkame priznanie za zmenu služby,Ak sa vám nepáči farba alebo veľkosť nevyhovuje,kontaktujte nás, Prosím! Môžete ju poslať naspäť,keď som ho dostal,som sa poslať vám inú farbu, alebo veľkosť,Však kupujúci sa mali uistiť, že položky, vráti sa do svojich pôvodných podmienok.Návrat späť prepravné poplatky hradí kupujúci.

Spätná väzba

Ak ste spokojní s produktom,Prosím zanechať 5 star pozitívnu spätnú väzbu.

Ak nie ste spokojní, o tom, čo recived, prosím, kontaktujte nás pred odchodom záporná spätná väzba,a prosím neotvárajte sporu. môžeme vyriešiť tento problém, aby ste spokojný.Vďaka!

chcete vedieť,uvedenie objednávku, platba, doprava, náhrady...vôbec.Nezáleží na tom, či si kúpite od nás.Pretože sme zistili, že mnoho zákazníkov neviem, ako použiť Golstroj.sk dobre.Prosím, neváhajte a opýtajte sa nás akúkoľvek otázku

Štítky: ružová parochňu, harajuku parochňu, prípade nana, školskú uniformu biela, nana, nana osaki, anim parochňu, ai yazawa, silikónové guličky v penise, čierna butler cosplay.

  • Oddelenie Meno: Dospelý
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Znaky: Hiiragi Nana
  • Materiál: Vysoká Teplota Vlákna
  • Pohlavie: Unisex

Súvisiace produkty