Elektrické Domov plne Automatické Multi-Funkčný Priestor Hudby Kabíne SL Príručka 4D Robot Zero Gravity Masáž celého Tela Stoličky
Elektrické Domov plne Automatické Multi-Funkčný Priestor Hudby Kabíne SL Príručka 4D Robot Zero Gravity Masáž celého Tela Stoličky
Sku: g65209
(1 Recenzie)
Novinka

€1 306.06 €4 081.44

Popis:

POZNÁMKY:

1.Prepravné náklady na niektorých krajinách sú zadarmo, ale žiadosť kupujúceho poskytnúť Colným Daňové identifikačné číslo, niektoré krajiny' nákladnej nie sú vrátane dovozu dane; 2. Ak kupujúci je choicing doprava cez Predávajúceho Spôsob Dopravy, budeme loď tovaru po mori alebo letecky pre niektoré krajiny(dvere, na dvere alebo dvere do prístavu); 3. Akékoľvek ďalšie otázky, pls neváhajte a kontaktujte nás priamo. Ďakujem.

Model Ukazuje,

Elektrické domov plne automatické multi-funkčný priestor hudby kabíne SL príručka 4D robot zero gravity masáž celého tela stoličky

Popis Produktu

1) Hlboko V stave beztiaže dizajn, lakťová opierka prepojenie priestor kapsule, umožní zažiť priestor beztiaže; 2) SL hyperbolický železničnej, masáž celého tela od hlavy až k päte, adaptívne masáž hlavy sa zmestí do ľudského tela, a to je pohodlnejšie masáž s hip airbag lisovanie; 3) Celé telo, airbag package squeeze masáž, užite si rytmická masáž; 4) Masáž výhradne s navi škrabanie na stimuláciu jediným; 5) rôzne automatické masážne postupy, rôzne simulované ľudských masážnych techník; 6) Hrejivý pocit teplej komprimovať, užite si intímne kúrenie masáž; 7) Vybavené činnosť kolieskom, vhodné pre vás pohybovať masážne kreslo v ktoromkoľvek mieste; 8) opierke je navrhnutý s prevádzkou tlačidlo, ktoré je vhodné na prevádzku v procese pomocou stoličky; 9) HiFi stereo surround zvuk je navrhnutý tak, aby si Bluetooth spojenie; 10) Vybrané high-end, nosenie, odolný, pohodlný a priedušný kože, s humanized navi dizajn.

Produkt Parameter:

4D elektrické Zero Gravity Masážne Kreslo s hudbou

Detail Relácie:

Luxusné celého Tela Dvojité SL sledovania Masážne Kreslo

PEVNÉ GULE Masážne Kreslo

1.Dva výkonné masážne Gule na krku a 12-18 Miesenie masážne Gule na chrbát a pás; 2.Navrhnuté s airbag stlačením hlava a ramenný airbag masáž; 3.Airbag a vibračná masáž na sedáku; 4.Airbag miesenie masáž na ruky,teľatá si môžete vychutnať na všetky telo uvoľnené masáž; 5.Navrhnuté s ohrevom funkcie na zadný kryt; 6.Jediným je vpred a vzad valcovacie masáž; 7.Navrhnuté s Bluetooth funkcia Hudby; 8.Všetky masáž sila by mohla byť nastaviteľné na niekoľkých úrovniach; 9.Vybaviť s pohyblivými kolesami, nech vás ľahko pohyblivé masážne kreslo všetky miesta; 10.Uhol teliat a operadla môže byť nastaviteľný podľa regulátora.

S skladbu Masážne Kreslo:

1.High-tech, inovácií stave beztiaže; 2.Zabudované pneumatické rameno masáž; 3.Späť Patent Osem-kolesové Manipulátor Hore a Dole Chôdza Masáž; 4.Pleť double-layer airbag, nohu jar expanzie a kontrakcie; 5.Operadlo 115-170 stupeň úpravy; 6.LCD Inteligentné diaľkové ovládanie; 7.Masážne funkcie: Zaklopať, pat, hniesť, stlačte a shiatsu atď.; 8.Nohy Navi Masáž; 9.Bedrovej s ohrevom funkcie; 10.Sedáku s vibrácií; 11.Bluetooth Hudby na Mobilnom Telefóne.

SL Sledovať Masážne Kreslo:

1.S-L typ krivky pre spoločné ľudské telo masáž príručka; 2.Späť na štvorkolesovej masáž mechanizmus; 3.Rozšíriteľný stupačky maximálne 20 cm; 4.Celej stoličky s 6 ovládač motory, 1 čerpadlo vzduch, 8 magnetický ventil, 26 airbagy; 5.Airbag tlak na hlavu, ramená, zadok, ruky, lýtka a nohy; 6.Kúrenie na pás a bedier; 7.Automatické výška funkcia detekcie; 8.Valcovacie masáž pre jediným (navrhnuté s 6 valce); 9.TFT displej diaľkového ovládača, 10.Bluetooth prehrávanie hudby funkcie; 11.Zero-gravity, jedno-tlačidlo paralelné pohybe funkciu.

FAQ

Otázka: Ako môžem zaplatiť za môj nákup? Odpoveď: hlavný spôsob platby je ALIPAY (ESCROW). Samozrejme, akceptujeme aj nasledujúce spôsoby platby: T/T, L/C, Western Union, Paypal. Pls kontaktujte nás, ak potrebujete zaplatiť nás prostredníctvom iných platieb. Otázka: koľko to stojí na loď do mojej kancelárie? A: Prosím zaplatiť poštovné náklady podľa predvolenej nákladnej sadzby. Ak vám výber prepravy do express, tovar vám pošleme od dverí k dverám, prepravné nákladné nie je vrátane dane Colný; Ak vám výber doprava cez Predávajúci Metóda, budeme loď tovar si po mori alebo po súši dverí k dverám, ale musíte poskytnúť Colným Daňové číslo pre nás, ak nemáte číslo, požiadajte nás o poštovné. vďaka!!! Otázka: Je tam nejaké sledovacie číslo moja jednotka? Odpoveď: Áno, keď ste na mieste, aby s nami, budeme dodávať sledovacie číslo potom, čo 3-10 pracovných dní, a môžete zobraziť stave zásielky na príslušnej webovej stránke. Ak vám výber doprava cez Predávajúci je Metóda, zašleme BL nákladného listu alebo prostredníctvom spôsob správy. Q: Má tento produkt prísť s maloobchodných balíkov? Odpoveď: Máme vyhlásený za balenie detail na popis každej jednotky, skontrolujte prosím, či je, vďaka. Otázka: som predajcov, chcel by som si kúpiť mnohé kúsky položka, čo je veľkoobchodné ceny? Odpoveď: Ahoj, vďaka za váš dotaz, ak by ste sa chceli kúpiť veľké množstvo, prosím pošlite nám e-mail, budeme vás citovať najlepšiu ponuku, vďaka. Môj priateľ.:-) Otázka: Mohli by ste zaslať tovar prostredníctvom iných vyjadriť ? ako Fedex, DHL, UPS a pod. a koľko je to za prepravné náklady? Odpoveď: jasné, kontaktovať nás môžete na riadok (trademanager) alebo pošlite e-mail na mňa, budeme počítať prepravné náklady .Vďaka.

Štítky: elektrické masážne kreslá, masáž chrbta dreva, relax stoličky pohodlné, pod nulu, renova, vysoké stoličky v reštaurácii, úrad práce, ergonomické stoličky, senior masážne matrace, masáž hlavy stoličky, elektrické masážne matrace.

  • farba: Hnedá,Červená
  • Funkcie: dvojité SL sledovania masáž s teplom
  • Číslo Modelu: HFR-K3
  • Masáže: Plné Telo
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Názov Značky: HEALTHFOREVER
  • Názov: masáž celého tela stoličky 4d zero gravity
  • Certifikácia: ROHS
  • Záruka: jeden rok

Súvisiace produkty