Neewer Inovované Z-Flex Nakloniť Hlavu Z Typu Statív Hlavu s 4 Upravte/Upevňovanie Gombík, Rýchle Uvoľnenie Doska a vodováha pre Statív
Neewer Inovované Z-Flex Nakloniť Hlavu Z Typu Statív Hlavu s 4 Upravte/Upevňovanie Gombík, Rýchle Uvoľnenie Doska a vodováha pre Statív
Sku: g65315
(4 Recenzie)
Novinka

€16.42

Popis:

Neewer Inovované Z-Flex Nakloniť Hlavu Z Typu Statív Hlavu s 4 Upravte/Upevňovanie Gombík, Rýchle Uvoľnenie Doska a vodováha pre Statív/DSLR Fotoaparáty, Videokamery/Jazdec, Zliatiny Hliníka/Zaťaženie Až 6.6 Libier

Tento tvar Z flex nakloniť hlavu statívu držiak s inovovaný dizajn, ktorý 4 manuálne nastavenie/upevňovacie úchyty na každý spoločný aby to rýchlo zablokuje a uvoľnená, nie je potrebné nastavenie s partiou kľúče počas celého procesu sa výrazne zlepšenie efektívnosti.

To môže byť zložené, malé rozmery a ľahká hmotnosť 320g pre prenosné.

180 stupňov a 360 stupňov rotácie tak, že môžete ľahko nájsť uhol budete potrebovať počas snímania: tilt/vertikálne/horizontálne/zdvíhacie výška/nízky uhol/vysokej uhol snímania. Poskytuje ďalšie možnosti pre vaše HOBBY je fotografovanie, snímanie nádherný moment zo všetkých uhlov.

1/4 palce skrutky na hornej môže byť pripojený k väčšina digitálnych fotoaparátov a ZRKADLOVKY videokamery, také, ako Canon, Nikon, Sony PANASONIC Lumix, atď.

1/4 a 3/8 závitové otvory pre skrutky na spodnej môže byť pripojený na Statív, video sledovať jazdca, stabilizátor gimbal, monopod, fotoaparát plošinu, fotoaparát klietky a iné rôzne zariadenia fotografie.

Špecifikácie :

Materiál: CNC Obrobené Hliníkové Zliatiny a Gumy

Otvory pre skrutky: 1/4 " a 3/8 palca

Skladacie Veľkosť: 3.5 x4.7x 0.87 inxhes/9x12x2.2cm

Nosnosť: Max. 6.6 kg/3 kg

Položka Hmotnosť: 0.7 kg/0.32 kg

1x Z Flex Nakloniť Hlavu

Štítky: fotoaparát špičkový dizajn, neewer, fotoaparát na statív, arca svorka, tanieri, bicykel rýchle uvoľnenie, furnitur rukoväť, led neewer, neewer krúžok led, flash neewer.

  • Názov Značky: neewer
  • Číslo Modelu: 10096166
  • Package: Áno

Súvisiace produkty