220V/300W PTC Priemysel, Termostatické Ohrievače Izolácie na vlasy Inkubátor zariadenie na Sušenie Hanabusa konzervatóriu Rúry 1ks
220V/300W PTC Priemysel, Termostatické Ohrievače Izolácie na vlasy Inkubátor zariadenie na Sušenie Hanabusa konzervatóriu Rúry 1ks
Sku: g65393
(1 Recenzie)
Novinka

€20.78 €27.71

Popis:

Špecifikácia: Názov:220V PTC Termostatické Ohrievač Napätie:220V Výkon:300W zahŕňajú Balenie: 1 ks x PTC Termostatické Ohrievač Špecifické parametre: 24 stupňov teploty okolia prevádzky, tepelný izolant povrchová teplota: 160 stupňov. 1 cm od tepelného izolátora povrch v: 90 stupňov V 5 cm od tepelného izolátora plocha: 80 stupňov izolant povrchu v 10 cm od tepla: 60 stupňov 20 cm od tepelného izolátora na povrchu: 50 stupňov Výhody: je "izolácia." Dobrú kontrolu bezpečnosti z kúrenie, zdrojom problému je nevyhnutné smer vývoja; sme z bezpečnostných dôvodov, zavedenie vyššie náklady na tento typ ohrievača izolácie. Ventilátor: vybrali Sme 8038 je 220V AC dvojitý loptu axiálny ventilátor, objem vzduchu, zvuk, dlhý život loptu axiálny ventilátor je dvojitú výhodu. Vlastnosti produktu: Dlhé bezpečnosti, úspory energie, ochrana životného prostredia, života. Hlavný účel: ohrev vzduchu, rúra, obuvi suché topánky, vlasy, odvlhčovač, ohrievače, sušičky, skleníkových skleníky, akvakultúry z liahní a iných uzavretom priestore vzduchu konvekciou Inkubátora. Poznámka: je ručné meranie, môže byť 1-2 mm chyba. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Ďakujem.

Doprava ◆ Sme zvyčajne lode von objednávky do 48 hodín po prijímať platby. ◆ Čas dodania závisí od destinácie a iných faktorov, ako je to obvykle trvá 10 až 30 dní poštou(Golstroj.sk Štandardná Doprava,epacket,čína príspevok air mail atď.). ◆ Môžete sledovať vašu zásielku na týchto webových stránkach pomocou sledovania číslo: ◆ Ak váš nákup ochrany je čas beží von, ale stále nie dostali položky, prosím, kontaktujte nás a pomôžeme vám rozšíriť Ochranné čase objednávky. 1. Ak ste spokojní s našimi položky a našich služieb, prosím všemocné a zanechajte nám positiver spätnú väzbu s 5 hviezdami. 2. Keď máte akýkoľvek problém,prosím neváhajte a kontaktujte nás a získajte riešenie. Musíme sa snažiť v našich silách, aby vám pomohol.

Štítky: elektrické inkubátor, drevo tepla, rúra, inkubátor kúrenie 220 v, teplo termostat, miestny termostat, kompresor pre tepelné čerpadlo, rastú led, inkubátor automatické 10, pás semiš, indukčné pece priemyselné.

  • Predaj jednotky: 1 ks
  • Názov: 220V PTC Termostatické Ohrievača
  • Moc: 300W
  • Druh: kúrenie
  • Číslo Modelu: 06063
  • Napätie: 220V