5.8 Univerzálny prenosný Životného prostredia Športový Remienok na ruku Pre iPhone 6 7 8 Plus X Xr XS MAX Nepremokavé Beží Arm Kapela Módna Taška
5.8 Univerzálny prenosný Životného prostredia Športový Remienok na ruku Pre iPhone 6 7 8 Plus X Xr XS MAX Nepremokavé Beží Arm Kapela Módna Taška
Sku: g65811
(0 Recenzie)
Novinka

€4.24

Popis:

Hlavné Funkcie:

1-Environmentálne Nepremokavé Lycra Spandex je trvalé a neškodné pre váš život. 2-Móda a ultra tenký dizajn, aby to prenosné a praktické silné. 3-Slúchadlá konektory umožňuje počúvať hudbu. 4-Dvojité pracky môže flexibilne nastaviť stupeň tesnosti na splnenie rôznych veľkostí ramena.(23-28 cm) 5-Size : 16*8*0.73 cm 6-Dotykový Displej , Jedinečný dizajn umožňuje ľahký prístup ku všetkým funkciám bez nutnosti odstrániť kožu 7-Mladé farby vyniknúť vaše personalizácie a obohatiť váš život.

FAQ:

Otázka: Ako som voľbou číslo modelu? Odpoveď: Dobrý deň , Ďakujeme za vašu pozornosť na náš produkt, pre tento záznam , sme zoznam mnohých model čísla na výber ,u môže kliknite na model, číslo mapy ako vaše telefónne číslo modelu hrať objednávky. Otázka: Koľko deň sme dostali po hranie objednávky ? Odpoveď: Ako obvykle , po u hrať objednávky , budeme loď ju do 3 pracovných dní , Rôzne krajiny, rôzne prepravné čas , väčšinou dodacia lehota je 15-45 pracovných dní .

Viac Farieb K Dispozícii

Značka Príbeh

Shenzhen Tuke Technology Co., Ltd sa špecializuje na 3C mobilné telefóny, príslušenstvo produkty a naše Vlastné Značky "TUKE" od roku 2016.Sme sú zamerané na poskytovanie používateľov s viac profesionálne, kvalitné príslušenstvo. Naše Výrobky boli predávané na globálne . sme cieľom je poskytnúť ďalšie vynikajúce tovaru a kvalitné služby všetkým zákazníkom, Vaša spokojnosť je najlepším povzbudením pre nás.Ste Vítaní Na Vyšetrovanie Alebo Navštívte Náš Obchod.

Štítky: raspiberry pi 400, kožený remienok držiaka telefónu, malinová 4 b, štýlový remienok držiaka telefónu, rasberri pi 4b, raspeberry pi 400, nastaviteľné športové telefón remienok držiteľ, prenosný športový remienok na ruku telefón, diy remienok držiaka telefónu, sleev.

  • Kompatibilné Značky: HTC
  • Číslo Modelu: 5.8" Arm Puzdro