Chladnička Skladovanie Potravín Kontajner S Vekom Zapečatené Ostrejšie Potraviny Čerstvé Vedenie Vajec, Rýb Úložný Box Čerstvé Dištančné Organizátor Prípade
Chladnička Skladovanie Potravín Kontajner S Vekom Zapečatené Ostrejšie Potraviny Čerstvé Vedenie Vajec, Rýb Úložný Box Čerstvé Dištančné Organizátor Prípade
Sku: g65990
(1 Recenzie)
Novinka

€2.96 €4.00

Popis:

Odrážky:

1、Ostrejšie nepriepustných Dizajn: Ostrejšie rámček ,kryt tesnenia zaručuje čerstvosť surovín, a ostrejšie môže byť umiestnený bokom v chladničke. Nie je potrebné sa obávať o únik.

2、Kontajner, Non-Slip Dizajn: spodnej časti ostrejšie má non-slip dizajn, ktorý umožňuje zostať oveľa bezpečnejšie v chladničke. Profesionálne v chladničke.

3、Chladnička, Transparentný Dizajn: transparentné okno telo môžete urobiť oblasti frekvencia stohovania aj čistiť a identifikovať rôzne jedlá. Viac priestoru, môžete dať rôzne príchute potravín do rôznych druhov čerstvého-vedenie boxy na zabezpečenie čerstvé potraviny.

4、Ušetriť Miesto v Chladničke: Cez ploché obdĺžnikový dizajn, byt výšky poľa dizajn spĺňa stohovania viac ostrejšie škatule, plné využitie obmedzeného priestoru chladničky.

5、Skladovanie, Dizajn Inšpirácie: Prijať transparentný dizajn s svetlé farby, sa zrazí s jednoduchou krásou, ukazuje iný druh jednoduchý štýl,primerané a vhodné, aby pochopili, pohodlnejšie a pohodlné používanie.

Funkcie:

Chladnička essentials.

Ak chcete ušetriť priestor v chladničke a užite si viac čerstvé a chutné potraviny.

Aby vaša chladnička vyzerajú veľmi elegantné.

Vzduchotesné, nepremokavé, nepresakuje.

Umývateľné v umývačke riadu, mraznička bezpečný.

Stohovateľné dizajn.

Transparentné non-slip nepresakuje dizajn.

Jednoduché riešenie pre prípravu jedla a skladovanie.

Popis (cca.):

Veľkosť: Veľké: 28 cm (11.02 palca) * 22,5 cm (8.86 palca) * 4.6 cm (1.8 cm)

Malé: 28 cm (11.02 v)* 11 cm (4.33 v)* 4.6 cm (1.8 v)

Materiál: PP materiál

Farba: biela / šedá

Hmotnosť: S: 130 g / L: 210g

Zoznam:

1* Chladnička potraviny kontajner

Štítky: skrutka doska, skrutka prípade, vajcia storag, Zásobník na vajcia, vajcia držiteľ plastové, box vajcia, základná doska stojan, matica pcb, vajcia držiteľ chladnička, matica pc.

  • Materiál: PC
  • Drop-lode: Podpora
  • Štýl: Moderné

Súvisiace produkty