Nové Derma Valček Pero Sérum Microneedle Liečba RF Led Ultrazvuk Akné, Vrásky, Výťah 10x2ml Zadarmo Lode
Nové Derma Valček Pero Sérum Microneedle Liečba RF Led Ultrazvuk Akné, Vrásky, Výťah 10x2ml Zadarmo Lode
Sku: g66547
(0 Recenzie)
Novinka

€60.65 €67.39

Popis:

prosím, skontrolujte nižšie obraz, a zanechať odkaz, ktorý typ máte záujem, vďaka titul & gallery/main obrázok stanovené pokyny a všeobecné informačné účely.

ANTI-AGEING SÉRA

Každé balenie obsahuje 10 x 2ml ampuliek

Floritene Séra môže byť aplikovaný priamo na pokožku v kozmetických salónoch alebo doma. Môžu byť tiež použité nasledujúce microneedle zaobchádzanie s derma valčekom alebo pečiatkou. Séra môže byť použitý s ultrazvukom, rádio frekvencia RF, iontoforézu a mikro-aktuálny.

Floritene séra sústrediť najcennejšie aktívne zložky, ktoré prinavrátiť vitalitu, mladistvý vzhľad a žiarivosť vašej pleti.

Každý typ séra je určený pre iný druh liečby. Spájať alebo kombinovať vašej séra podľa vašej kože potreby a odporúča systém liečby. Môžete tiež vybrať možnosť pridať ďalšie kvapkadla pomôcť s miešaním vaše obľúbené séra len 0.99.

Zvyšuje tvorbu Kolagénu a Elastínu Výťah, Bacuľatá & Znížiť Jemné a hlboké Vrásky Obnoviť Poškodené Bunky Pokožky, pre Žiarivý Vzhľad

Rastlinných extraktov, peptidy a hyaluronová spoločne podporujú tvorbu kolagénu, pomôcť oživiť starnutia pleti, takže sa môžete pozrieť, ako mladý ako sa cítite. Tieto výkonné prvky spolupracovať s cieľom znížiť výskyt jemných liniek a vrások, zanecháva pleť pevnejšia a jasnejšie.

Hyaluronová kyselina pomáha problémovej pokožky vrátiť sa do rovnováhy tým, vyživujúce a hydratačné pokožky. Včelí jed je najúčinnejší podporu tvorbu kolagénu a elastínu. Zlepšuje pevnosť pokožky, znižuje výskyt jemných liniek a podporuje údržba kože je lipidovej vrstvy. Hyaluronová Kyselina pomáha vyhladzovať pokožku, ukazuje vplyv na hlbších vrstiev pokožky a má anti-lístkového vlastnosti. VÝHODY : Podporovať a stimulovať produkciu kolagénu Zlepšiť pružnosť pokožky a doplniť stratenú vlhkosť v koži Výrazne znížiť výskyt vrások, To Je Najvyššia Kvalita Kyselina Hyaluronová Krém k Dispozícii Preukázané, že Pomáhajú Hlboko Hydratuje Vašu Pleť & Odstrániť Jemné a hlboké Vrásky Poskytuje Vašej Pleti Mladistvejší Vzhľad Na 1. Použitie

NAJVYŠŠEJ KVALITY STAROSTLIVOSTI O PLEŤ ULOŽIŤ FRUSTRÁCIU A ÍSŤ S LEPŠOU VOĽBOU

Perfektné protijed na suché, smäd pokožky, táto intenzívna liečba hlboko hydratuje a zároveň plumping a spevnenie pokožky. Na základe Kyseliny Hyalurónovej, ktorá má 1000-krát vlastnej hmotnosti vo vode, pomáha znížiť linky spôsobené dehydratácia a zvýšiť plumpness dermis, čo v moisturized, žiariacu pleť. Kyselina hyaluronová - jeden z najsilnejších hydratačný a hydratačné zložky na trhu dnes. Drží až 1000-násobok svojej váhy vo vode! A ako vždy, sme použiť vyššiu koncentráciu HA, než akékoľvek iné predajcov. Pohodlné, Vysoko Účinné, Žiadne Vedľajšie Účinky

Štítky: derm, derma roller kit, jade valčekov, derma palička, 5 v 1 starostlivosti o krásu masér tváre, massag valček, derma pero mym, dermarol, dr. pero, telo dermaroller.

  • Položka Druh: sérum na tvár
  • Pohlavie: Unisex
  • Príprava: Kvapalina
  • Funkcia: Anti-Aging
  • Názov Značky: BRADYEXPRESS

Súvisiace produkty