Unicorn Dekorácie Muur Doek Gobelín Psychedelic Koberec Jednorožec Roztomilý Gobelín Stenu Cartoon Deka Rainbow Stene Visí
Unicorn Dekorácie Muur Doek Gobelín Psychedelic Koberec Jednorožec Roztomilý Gobelín Stenu Cartoon Deka Rainbow Stene Visí
Sku: g6672
(1 Recenzie)
Novinka

€4.75 €6.79

Popis:

Názov Položky: Gobelín

Materiál: 100% Polyester

Veľkosť: 150cmx130cm(59x51 palcov cca)

200cmx150cm(79x71 palcov cca)Ak potrebujete viac veľkostí sa, prosím, kontaktujte nás

Package Zahrnuté: 1xTapestry

Použitie: Gobelín,Pláž Uterák,Posteľ Účet,Sedacie Súpravy,Obrus,Prestieradlá,Strop,Piclinc Rohože

Upozornenie:

1:Vzhľadom na svetelné a displej rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.

2:Veľkosť možno 1-2 cm chyba z dôvodu na strane opatrenie.

3:Môžeme costom vyrobené ako môžete požiadať, prosím, kontaktujte náš služby zákazníkom ak chcete zanechať správu.

Unicorn Dekorácie Muur Doek Gobelín Psychedelic Koberec Jednorožec Roztomilý Gobelín Stenu Cartoon Deka Rainbow Stene Visí

Gobelín Výhody:

Tieto jeden druh tapisérie pomôže premeniť váš izba na svoje súkromné útočisko! Vyrobené z vysoko kvalitného polyesteru, ktorý poskytuje bohemia vzhľad a je mäkká na dotyk.To sa perfektne hodí do každej miestnosti a ľahko splynúť s väčšinou dekor a nastavenie štýlov.

O Pumelo Strom

Pumelo Strom je výrobca vankúš a gobelín s dobre vybavené testovacích zariadení a silné technické sily.Široký sortiment ,vysoká kvalita,prijateľné ceny a elegantné vzory sú naše výrobky extensicely používané v domácnosti, textilné.Sme vyviezli naše výrobky do mnohých krajín a regiónov celého sveta.Naše výrobky majú dobrú povesť medzi našich zákazníkov.Ak máte záujem o niektorý z našich produktov,alebo chcete umiestniť svoju vlastnú objednávky,prosím, kontaktujte nás.Budeme sa snažiť, aby vyhovoval vašim potrebám.

Pumelo Stromu Pomôže

1.Vytvorte teplé,kreatívne a veselé domov.

2.Rozlúčiť sa DullHome texties.

1.Otázka : Je nejaká zľava pre objemné objednávky? Odpoveď : Áno,Môžeme dať nejaké zľavy pre veľkoobchod a starý zákazník,môžete zanechať správu k nám a nás kontaktujte trademan ager.Sme willreply vám do 24 hodín(exceptholiday) 2.Otázka : Myslíte si, podpora prispôsobený tovar? Odpoveď : Áno,ak vaša objednávka príde na určité množstvo,môžeme vytlačiť dessign,prosím, kontaktujte nás a poskytnite nám podrobnejšie 3.Otázka : je výrobok, ktorý Je rovnaký ako fotografie? Odpoveď : Áno, všetky fotky sú reálne. Vzali sme tieto fotografie sami.Ale sú Tam mierny rozdiel medzi obraz a skutočné položka í č in sed svetlo jas,dúfam, že sa vám môže porozumieť. 4.Otázka : môžem kúpiť rôzne modely v jednom čase? Odpoveď : Áno, môžeme kombinovať zásielky predtým to bolo zaslané. 5.Otázka : Čo ak nie som spokojný s produktmi, ktoré som dostal? Odpoveď : vždy sa môžete nás kontaktovať s vašimi problémami. A urobíme, čo budeme môcť pomôcť pri riešení problémov.Prosím, nenechávaj negatívnej spätnej väzby pred diskutovať s nami. Budeme výmena vášho produktu, ak existuje akékoľvek problémy s kvalitou, alebo refundyou,v závislosti na problém yo u. Sme vždy tam s teplou služby.

1.Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu prijatia. Ak položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, bude považovaný za používaný a MY VÁM NIE je PROBLÉM NÁHRADY ALEBO VÝMENY na vás. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY!

Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2.Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaše ID objednávky.

3.Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z Golstroj.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

4.Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval. Prosím, zanechajte pozitívnu spätnú väzbu, 4 alebo 5 hviezdičkami, takže vieme, že ste prijatí vašej objednávke a že sú spokojní s položku.Budeme robiť rovnaké pre vás!ak sú tam nejaké problémy s nákupom.pleaes byť istí, obráťte sa na nás pred odchodom spätnú väzbu alebo otvorení sporu.Aby sme mohli vyriešiť problém v pozitívnym spôsobom, Ako si dokážete predstaviť svoju dobrú spätnú väzbu je vitai pre náš úspech.

Štítky: čierny jeleň, rainbow top, ružová gobelín stenu, king tiger gobelín, roztomilý kvetinové steny gobelín, boho gobelín psychedelic, tapestri stenu, boho dekorácií na stenu, roztomilý gobelín, soul train.

  • Čistenie Typ: Ručné Umývanie
  • Koberec Predaj: 1 ks
  • Vzor Typ: Tlač
  • Je Prispôsobené: Áno
  • Tvar: Obdĺžnik
  • Dizajn: Dekorácie
  • vzor: TLAČENÉ
  • Štýl: Obyčajný
  • Číslo Modelu: Gobelín
  • Rám: No
  • Technics: Tkané
  • Materiál: 100% Polyester

Súvisiace produkty