LED Svetlo Toaletný Stolík Tri-Fold Zrkadlá Zadarmo Stolice Ružovú Dievčenskú Spálne Nábytok Osvetlenie Zrkadla Tabuľka Pre make-up Rodiny Darček
LED Svetlo Toaletný Stolík Tri-Fold Zrkadlá Zadarmo Stolice Ružovú Dievčenskú Spálne Nábytok Osvetlenie Zrkadla Tabuľka Pre make-up Rodiny Darček
Sku: g66762
(1 Recenzie)
Novinka

€85.62 €90.12

Popis:

♥Farba: ružová ♥Materiál: sklo, drevo, mäkké vaku.

♥Veľkosť produktu:

Veľkosť stola; dĺžka: 80 cm, šírka: 40 cm, výška: 76.5 cm

Stolice veľkosť: dĺžka: 38cm, šírka: 29 cm, výška 39 cm

♥Názov produktu: toaletný stolík so svetlom tri-fold zrkadlo

♥Funkcie:

1. Dostatočná kapacita: 1 veľká zásuvka, veľký stôl povrch umožňuje ľahko organizovať všetky krásy tipy a šperky, šuplíku je navrhnutý s malé bodky. Tento toaletný stolík ideálny darček pre vašu rodinu na Valentinku Deň a Deň Matiek.

2. Úplné zobrazenie: tri-fold zrkadlo môže poskytovať plný rozsah videnia, takže si môžete byť istí, že to vyzerá dobre zo všetkých uhlov. Toaletný stolík, toaletný stolček, túto dospelých výška toaletný stolík poskytuje dostatok nohu miestnosti pod stôl, dokonca aj otočná stolička môže vstup a výstup ľahko. 3. Klasický a elegantný vzhľad: celé je ružová, a stolové nohy sú off-biele. Tabuľka top je hladký a povlak nie je v poriadku. Rezbárstvo a duté dizajn robí to vyzerať veľmi elegantne. . To môže byť použitý ako dobrý dekorácie pre rodinu. Make-up sa budete cítiť šťastný.

♥Použiť priestor:

Toaletný stolík je možné spálne, kúpeľňa, skriňa alebo full-featured solídny nábytok v chodbe. Čalúnené sedadlá poskytujú pohodlné miesto pre make-up.

♥Vlastnosti produktu:

1. Tento produkt je hlavne vybavená LED svetlá a musí byť nainštalovaný s batériami (tento výrobok neobsahuje batérie a zákazník musí pripraviť 3 batérie) 2. S 3 zrkadiel. 3This výrobok obsahuje stolice

♥Jednoduchá inštalácia kroky:

1. Tento toaletný stolík je takmer kompletne zmontované, stačí pridať nohy a zrkadlo na toaletný stolík, môžete ho použiť

2. Potom nainštalovať zrkadlo časť, pretože zrkadlo je krehký produkt, prosím, nainštalujte ho Ak inštalujete, dať to pomaly a jemne, a odporúča sa, aby viac ako 2 ľudia sú nainštalované.

♥Po-predajný servis:

Ak narazíte na nejaké problémy pri inštalácii produktu, môžete poslať e-mail na konzultácie.

♥Package zahrnuté:

1 x stôl

1 x 3 násobne zrkadlá

1 x stolice

☂☂Poznámka:☂☂

Môžeme loď do krajín EÚ .(dodacia lehota je cca 1-8 dní). Ale tieto krajiny psč nemôže byť dodaný.

✿Taliansko:Campione d ' Italia,TO 22060 Livigno: TO 23030

✿Dánsko, Grónsko:3900-3999

✿Španielsko, Kanárske Ostrovy(Islas Canarias):35000-35999,38000-38999

✿Ceuta:51000-51999

✿Melille:52000-52999

✿Alearic Ostrovy: 07-

✿Portugalsko:9-

✿Nemecko Büsingen:78266

✿Francúzska Guyana Guadeloupe:97- 98- 20- začiatok

✿Spojené kráľovstvo:normanské Ostrovy: GY a JE , Isle of Man: IM

✿✿To sú veľké, dom a záhradu položky parciel,ak máte akékoľvek otázky,prosím neváhajte a kontaktujte nás najprv sa budeme snažiť riešiť s vami. Ďakujem vám za vaše láskavé pochopenie.

✿✿Krajín EÚ dodacia lehota je cca 4-8 pracovných dní. Spojené kráľovstvo,Írsko dodacia lehota je 2-3 pracovné dni. Ak nechcete dostávať to, po 8 dňoch,kontaktujte, prosím, miestneho dopravcu čo najskôr, neváhajte a dajte nám vedieť.

✿✿Ak ste v krajine EÚ, je bez colných poplatkov.✿✿✿✿✿

Štítky: kuchyňa stolice, rukoväť furnitures, 220v led panel, Zrkadlo, spálňa furnitur, dlhé zrkadlo, black obliečky, consol nábytok, vstupná hala tabuľka, kancelársky nábytok na mieru.

  • Vzhľad: Moderné
  • Spôsob inštalácie: Montáž
  • Počet Zásuviek: 2
  • Drevo Štýl: Panel
  • So Zrkadlom: Áno
  • Veľkosť: length
  • Názov Značky: Panana
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • S Make-Up Stolice: Áno
  • Materiál: Drevené
  • Štýl: Moderný Minimalistický
  • Stolice veľkosť: Dĺžka
  • Funkcie: S Led svetiel, s stolice

Súvisiace produkty