Tilta Jadro-M Príslušenstvo nabíjačka, Kábel Motora Brnenie Muž Označenie Disku Krúžok Rozetu Adaptér Monitor Konzolu
Tilta Jadro-M Príslušenstvo nabíjačka, Kábel Motora Brnenie Muž Označenie Disku Krúžok Rozetu Adaptér Monitor Konzolu
Sku: g66865
(1 Recenzie)
Novinka

€8.99 €9.27

Popis:

SKU: WLC-T03-MD-4

Tieto zameriavajú označenie diskov pripojte k ručné koleso FIZ strane jednotky, aby ste si mohli vytvoriť ťahané-na vlastné značky pre presné zameranie ťahá.

SKU: WLC-T03-BC

Toto inteligentné nabíjačky môže nabíjanie jedného až štyroch IMR/Li-ion batérie súčasne cez stenu napájací adaptér, 12V auto moc, alebo 5V USB power. Dodáva sa s Nucleus-M kit a slúži na nabíjanie 18650 batérie, ktoré sú potrebné na výkon Jadro-M ruka, unit a kľučky. Okrem 18650 batérie, nabíjačky môžete nabiť 26650, 22650, 18490, 17670, 17500, 10400, 16340, 14500, 18350, (RCR123) a Ni-MH/Ni-Cd: AA, AAA, AAAA, C batérie. Nad každou priestoru pre batérie sú LED ukazovatele. Led uvedie výška poplatku: modrá LED pásik nad batérie signalizuje úplné nabitie, kým červená LED dióda signalizujú stále sa nabíja batéria. Batériu sloty sú pružinou pre optimálnu priľnavosť.

Batérie sa predávajú samostatne.

SKU: NM-MTMC

Tento 7-pin na 7-kolíkový napájací kábel sa používa na poskytovanie daisy-prikovaný prepojenie medzi dvoma Jadro-M zameriavajú motory zapnutie oboch komunikačných a energetických distribučných medzi motormi. Upozorňujeme, že P-ťuknite na 7-pin alebo 3-pin na 7-pin kábel je potrebné k moci jedného z motorov skôr, než tento kábel prenáša silu a informácie na iný motor. Je k dispozícii v 18 cm alebo 55 cm dĺžky.

SKU: RAMENO-T02-SC-NM

Brnenie Muž 2.0 Jadro-M Podporu Poháre umožňujú jednoduché riešenie pripojte a odpojte váš gimbal na Brnenie Man 2.0 je mechanické ruky, keď používate Jadro-M je rukoväte so svojimi gimbal systému. Ak sa chcete pripojiť Brnenie Človeka k gimbal, jednoducho nasaďte gimbal-montované Jadro-M madlami do podpory poháre a potom znovu chytiť rukoväte ako normálne spustenie prevádzky. Ak chcete zastaviť prevádzku, jednoducho ukotviť gimbal, chytiť na podporu poháre a odpojte ich od rukoväte.

SKU: WLC-T03-GR-01

Jadro-M: Bezdrôtové Objektív kontrolný Systém bol navrhnutý s všestrannosť. Pomocou týchto svorka-na rozetu založené na adaptéry, môžete ľahko pripojiť vaše zariadenie Nucleus-M rukoväte na krúžok-založené gimbals. Jednoducho použite Tilta Jadro-M Rukoväte na Arri Štandardné Rozetu Adaptéry na upevnenie Jadro-M rukoväte na tieto adaptéry.

Balenie obsahuje dva adaptéry, jeden ľavý a jeden na pravej ruke uchopenie.

SKU: WLC-T03-RS

Jadro-M: Bezdrôtové Objektív kontrolný Systém bol navrhnutý s všestrannosť v mysli. Pomocou týchto adaptérov, ľahko pripojiť vaše zariadenie Nucleus-M rukoväte na akékoľvek Arri Štandardné Rozetu spojenie umožňujúce ručné alebo gimbal prevádzky.

Balenie obsahuje dva adaptéry, jeden ľavý a jeden pre pravé Jadro-M madlami.

SKU: WLC-T03-RC

Tento Arri Štandardné Rozetu adaptér sa pripája k zadnej časti Jadra,-M ' FIZ strane jednotky, aby vám spôsob, ako ju pripojiť na monitor klietky alebo čokoľvek iné, čo využíva rozetu založené na montáž.

SKU: WLC-T03MA

Použite tento monitor konzolu v spojení s jadrom-M FIZ Strane Jednotky Arri Štandardné Rozetu Adaptér, ktorý sa viaže k zadnej časti Jadra, M strane jednotky. To vám umožňuje pripojiť monitor na strane jednotky pre kompaktný zameranie ťahanie setup. Extra rozetu prílohu umožňuje pripojiť rôzne ďalšie doplnky, ako napríklad Tilta Drevená Rukoväť 2.0 pre pohodlné dva-ručné nastavenie.

SKU: WLC-T03-SRS

Jadro-M: Bezdrôtové Objektív kontrolný Systém bol navrhnutý s všestrannosť v mysli. Pomocou tohto adaptéra, ľahko pripojiť vaše zariadenie Nucleus-M rukoväte na akékoľvek Arri Štandardné Rozetu spojenie umožňujúce ručné alebo gimbal prevádzky.

Balenie obsahuje jeden adaptér pre upevnenie na jedno Jadro-M rukoväte.

Štítky: nikon d5200 príslušenstvo súprava, vzduch monitor, vmount, textílie tilta bmpcc, strmeň folow zameranie, monitor pc, mount v, jadro m, dynamický nástroj mikrofón, rukoväť tilta.

  • Názov Značky: TILTA
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Číslo Modelu: Jadro-M Accessorie
  • Package: Áno

Súvisiace produkty