2-v-1 Poprsie Zdvihákov & Pás Shaper Nastaviteľné Háčika a slučky Zips Uzavretie Ženy Shapewear Osobné Zdravotnej Starostlivosti Traky Podporuje T
2-v-1 Poprsie Zdvihákov & Pás Shaper Nastaviteľné Háčika a slučky Zips Uzavretie Ženy Shapewear Osobné Zdravotnej Starostlivosti Traky Podporuje T
Sku: g67414
(0 Recenzie)
Novinka

€11.22 €19.03

Popis:

2-v-1 Poprsie Zdvihákov & Pás Shaper Nastaviteľné Háčika a slučky Zips Uzavretie Ženy Shapewear-TK-ing Položka Špecifikácia:

Funkcie:

1. Túži mať svoju ideálnu postavu presýpacích hodín? Tento 2-v-1 Poprsie Zdvihákov & Pás Zastrihávač je ľahké stratiť sa nadmernej telesnej hmotnosti a majú štíhlu postavu.

2. Vyrvať na Lichotivé Krivky. Okamžite brucha vaše bruško a tvar vašej pás pre hladké, tónovaný siluetu. Elastické vlákna objať chrbte a po stranách pre väčší bedrovej support.

3. Maximalizuje Účinnosť Spaľovania Tukov. Zrýchlite spaľovanie kalórií proces, ktorý udržiava vaše svaly v teple. Zvýšiť vaše cvičenie & vrhnúť libier rýchlo.

4. Smoothens Flabs & Zvyšuje Chestline.Predstavovať non-slip pás vstavaný do výrobu, sa skrýva pod-látky mäkká tukové tkanivo bez problémov, zatiaľ čo k svojej hrudi s pod-podprsenka dizajn

5. Najlepší Obrázok Objímanie Fit & Komfort. Vyrobené z spandex textílie. Pohodlné, ľahké tvárny tkanina a pohybuje sa s telom pri akejkoľvek činnosti.

Upozornenie:

1. Skutočné farby sa môžu mierne líšiť od snímku, vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt. Prosím, dovoľte 1-3 cm odchýlka vzhľadom na ručné meranie.

Špecifikácia:

Materiál: Spandex

Veľkosť:Prsia Pás Dĺžka

S:68 cm 60 cm 53 cm

M:72 cm 64 cm 54cm

L:76 cm 68 cm 55 cm

XL:80 cm 72 cm 56 cm

2XL:84 cm 76 cm 57cm

3XL:88 cm 80 cm, 58 cm

Balenie Obsahuje:

1 x ženy shapewear

Štítky: zdravotnej starostlivosti produkt, pre zdravie, späť zdravie, zdravie produkt, zdravie mužov, massag, zdravie a pohodu, späť massag, zdravie žena, nohy massag.

  • Číslo Modelu: ženy shapewear
  • Názov Značky: Breathleshades
  • Položka Druh: Traky & Podporuje
  • Materiál: Iné
  • Účinok: Kosti Starostlivosť
  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty