Napájanie DC12V Predlžovací Kábel 2.1*5,5 mm Konektor Samec Samica Pre Bezpečnostné CCTV Kamera, Čierna Farba, 16.5 Nohy 5M napájací kábel 10m
Napájanie DC12V Predlžovací Kábel 2.1*5,5 mm Konektor Samec Samica Pre Bezpečnostné CCTV Kamera, Čierna Farba, 16.5 Nohy 5M napájací kábel 10m
Sku: g67703
(2 Recenzie)
Novinka

€3.82 €4.55

Popis:

5 m alebo 10 metrov voliteľné

100% Zbrusu Nový

DC 12V Napájanie Predlžovací kábel pre CCTV bezpečnostné caneras.

Rozšírenie Dĺžka: 5M(16.5 nohy)

Adaptér kontakt:2.1 mm/5,5 mm jack

Jeden koniec je žena a druhý koniec je muž

Tento JEDNOSMERNÝ prúd predlžovacieho kábla (Mužov a Žien), kábel sa používa pre rozšírenie výkonu pre aplikácie, ako CCTV, Transformátory atď.

Package Zahrnuté

1X 5M/10M 2.1/5.5 mm Predlžovací Kábel Napájania

=== ============= ========= ==== == = =========== O NÁS ============== ==== = ======= ========== =========== === Prípadné Poplatky & Tax Zásielky z Číny by mohol prísť s ďalšími colných Poplatkov, Daní a Vzdialené Oblasti Poplatky, sa Prosím Informujte u svojho krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred kúpou, Kupujúci sú zodpovední za to, colných Poplatkov, Daní a Vzdialené Oblasti Poplatky. Zásielky potvrďte Prosím vašu adresu opatrne, keď urobíte objednávku. skontrolujte predovšetkým svoje psč a mesto je správne informácie , v opačnom prípade vašu zásielku nebude lode von. Ak si vyberiete expresné zásielky a vaša adresa je definovaný ako vzdialenej oblasti, Fedex /DHL/TNT/EMS, budete musieť zaplatiť navyše 30 usd diaľkové expedičný poplatok.Alebo prosím, dajte nám nové inú adresu, ktorá nie je vzdialená. Návrat & Vrátenie Peňazí 1. Pozrite si prosím balíček a položky opatrne pri prijímaní. 2. Ak akékoľvek problémy, prosím, kontaktujte nás. komunikácia je oveľa efektívnejšie, než otvorení sporu. 3. Vrátime vám ak vrátite položky, do 15 dní od prijatia položky z akéhokoľvek dôvodu. 5. Avšak, je kupujúci sa mali uistiť, že položky, vráti sa do svojich pôvodných podmienok. Ak položky sú poškodené alebo stratené, keď sa vráti, bude kupujúci zodpovedá za poškodenie, alebo stratu, a neposkytneme kupujúci v plnej výške. Kupujúci by sa mal pokúsiť podať sťažnosť s logistických compay úhradu nákladov poškodenia alebo straty Kvality Záruky 1. Ponúkame na 1 mesiac zadarmo náhradné. Kupujúci môže požadovať náhradu do 15 dní od vášho prevzatia tovaru. Kupujúci je potrebné vrátiť výrobok v pôvodnom podmienok k nám a mali by znášať náklady na dopravu na návrat. 2. Poskytujeme tiež 12 mesiac na údržbu. Ak je akákoľvek časť je potrebné vymeniť, kupujúci by tiež malo uhradiť náklady častí, ktoré sa majú nahradiť 3. Pred vrátením položiek, prosím, potvrďte na spiatočnú adresu a logistika metóda s nami. Po dáte položky, pre logistické spoločnosti, pošlite nám, prosím, sledovacie číslo. Hneď, ako sme prijímať položky, vám opravu alebo výmenu ich ASAP spätnú Väzbu spokojnosť Zákazníkov je pre nás veľmi dôležité. Ak ste spokojní s položkami môžete objednať, prosím zanechať 5 hviezdičiek spätnú väzbu. Ak nie ste spokojní s našimi výrobkami a službách, prosím dajte nám vedieť a dávajú nám príležitosť robiť veci správne. ďakujem.

Štítky: skrutkovača hodinky, 12v dc konektor, napájací zdroj pre masážne kreslo, ac dc adaptér pc, 5V3A, 18v 4a, 12v 19v dc napájania, 19 moc, ac dc konektor micro usb, 16v ac.

  • farba: čierna
  • Veľkosť: 5 meters or 10 meters
  • Názov Značky: Yanivision
  • Použitie pre: CCTV kamera /KAMEROVÝ systém
  • Dĺžka: 1m/5m/10m
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Číslo Modelu: YN-DC05
  • Položka Druh: Káble

Súvisiace produkty