Ročné záväzné AGENDY DIZAJN M0 SV 2021 KVETINOVÝ +
Ročné záväzné AGENDY DIZAJN M0 SV 2021 KVETINOVÝ +
Sku: g68145
(0 Recenzie)
Novinka

€10.42

Popis:

Na uľahčenie umiestnenia každý mesiac, na dožitie obsahuje indikátor v hornej časti stránky. Splátky obsahuje štátnych sviatkov a onomatic dovolenku. Program obsahuje ďalšie extra obsahu. Zlato razenie na palube. Farba papiera obvode. Obsah: osobné údaje, kalendáre, zdôrazňuje termínoch, plánoch, zročnosti, listy pre poznámky a listy pre telefóny, adresy a e-maily. Program/kalendár trvanie: od 15 mesiacov (október-December) Hlavné materiály: lepenka kryt linajkované s Matnou film anti-scratch. Papier. Papier grammage: 80gr/m2 Hmotnosť: 84g Vonkajšie rozmery: 108x77x14mm Ukončenie: Elastický Remienok

Pevný kryt Program s trendom a módnych návrhov. Ideálne otvorenie. Tri stuhy-farebná bodka a vnútorné vrecko s papierom klinom-textílie veľmi odolné na použitie. S elastické gumy a krúžok držiak vždy nosiť so sebou písanie prvok. S microperforated rohy rýchlo nájsť aktuálny deň/týždeň.

Štítky: sestra pečiatka, 2018 2019 kawaii, fancy plánovač, cvičenie knihy a kancelárske potreby, korekčná páska kórea, 6 punč, otvor puncher pre binder, 3 otvor papier, tri roky denník, spp mp3.

  • Názov Značky: FINOCAM