Inflácia Kit - Inflácia Ihly Set - 5 Ks, Adaptéry a Ihly Nafúknuť Športové Zariadenia, Ideálne pre Bazén a Pláž Inflata
Inflácia Kit - Inflácia Ihly Set - 5 Ks, Adaptéry a Ihly Nafúknuť Športové Zariadenia, Ideálne pre Bazén a Pláž Inflata
Sku: g6823
(1 Recenzie)
Novinka

€3.75 €5.95

Popis:

Inflácia Kit - Inflácia Ihly Set - 6 Ks, Adaptéry a Ihly Nafúknuť Športové Zariadenia, Ideálne pre Bazén a Pláž Inflatables a Hračky - Hadica Vzduch Rúry - Adaptér - Gumový Krúžok to, ČO DOSTANETE - 1pc 4-1/2" hadica vzduch rúry, 3ks 1-1/2"" inflácia ihly, 1pc 1-1/2" nafukovacím adaptér, 1pc gumový krúžok, ČO majú OČAKÁVAŤ - NA inflácie ihly sú skvelé pre Basketbal, Futbal, Futbal, volejbal, Beach Ball, balóny, Telocvične, tieto ihly umožňujú vysoký prietok vzduchu a štandardná vzduchu pre premium vzduch, čerpacie ČO majú OČAKÁVAŤ - NA inflácie ihly sú skvelé pre Basketbal, Futbal, Futbal, volejbal, Beach Ball, balóny, Telocvične, tieto ihly umožňujú vysoký prietok vzduchu a štandardná vzduchu pre premium vzduch, čerpacie KTO JE TO - je to veľmi jednoduchý a pohodlný spôsob, ako nafúknuť všetky lopty, ktoré vyžaduje ihly inflácie u nemusíte byť profesionálny, niekto môže urobiť to rýchlo, stačí na to miesto, a čerpadla to NIEČO, čo O NÁS - Katzco majú spokojnosti zákazníkov pre ich prioritou, a my sa uistite, že budete 100% spokojná s 6-Dielna Inflácie Ihly Nastaviť -1-1/2 Nehrdzavejúcej Ocele Nafukovanie Ihly

Dodacia lehota: Ak Ekonomické zásielky ,môže trvať 30-60 dní, aby sa vaše krajiny ,s sledovacie informácie v Číne ,bez sledovania informácií, keď opustiť Čínu. Ak štandardné zásielky ako Golstroj.sk štandardná doprava ,Epacket,Čína príspevok air mail , to môže trvať 10 až 30 dní s sledovania informácie všetkým cez dodávku. Vitajte dropshipping ,bez akejkoľvek faktúry ,cena ,proformance . Vitajte veľkoobchodný nákup.Máme tisíc tovar na sklade ,najlepšiu cenu .Budeme loď EMS, keď suma nad 100 dolárov. a loď, DHL/FEDEX, keď suma nad 200 dolárov.Ak objednávka viac ako $200,poskytneme špeciálnu zľavu .

Platby :

Prijímame veľa platobné nástroje, ale dôrazne odporúčame, aby ste zaplatiť online, ktorá je viac bezpečnosti pre vás .

Upozornenie:

A. nie Sme zodpovední za dovozného cla, daní a poplatkov .

B. uistite sa, že vaša objednávka adresa je vaša adresa príjemcu.

C. nebudeme poskytovať batérií,že je to len pre referenčné účely.

D. Prosím, dovoľte 1-2CM líši vzhľadom na ručné meranie.

E. je mierne farebný rozdiel od fotografie vzhľadom na obrazovke počítača uznesenie.

Štítky: nafukovací matrac bazén, čerpadlo krúžok, batérie elektrické čerpadlo, loď čerpadla, vzduch mini čerpadlo, batéria matrac čerpadla, vzduch bazén čerpadla, intex čerpadla, vzduch nohy čerpadla, osviežovač vzduchu batérie.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)