Heavy Duty armor Protection Kovové Hliníkové telefón Prípade + Tvrdené Sklo pre HuaWei Mate 20 pro P30 pro Shockproof Prachotesný Kryt
Heavy Duty armor Protection Kovové Hliníkové telefón Prípade + Tvrdené Sklo pre HuaWei Mate 20 pro P30 pro Shockproof Prachotesný Kryt
Sku: g68301
(3 Recenzie)
Novinka

€13.90 €21.39

Popis:

Ak si objednáte ďalšie 2 ks,dostanete 3% extra zľavy. Heavy Duty armor Protection Kovové Hliníkové telefón Prípade + Tvrdené Sklo pre HuaWei Mate 20 pro P30 pro Shockproof Prachotesný Kryt

P30 pro Mate 20 pro Telefón Prípade sú zhodné s 3D tvrdeného film.

P30 Mate 20 mobilný telefón prípad s vstavaným-in Tvrdeného Skla.

【Celého tela drsné vojenské protection] vyzýva Dva-stupňová architektúry chrániť Telefón s 360-stupňový dvojitá vrstva prístrešia(Anti-scratch, Drop Ochrany, Šok Absorbenta, Nerozbitné). Vyrobené z prémiovej materia Odolné Prostrediu, čím Poskytuje vynikajúcu ochranu pre Telefón.

【Anti-drop a Shockproof] vyzýva telefón prípade design premium soft TPU a kovových materiálov, ťažkých prefekta odolný proti nárazom, keď klesol; veľký, aby sa ubezpečil, že nie bolieť vaše bunky, Ak potrebujete ťažkých prípade, ak chcete chrániť svoje drahé telefónne to je ten najlepší.

【Jedinečné tesniace] vyzýva piesok a prach nemôže vstúpiť, nebojte sa o hraní sa do mora pláž. odolný voči poveternostným vplyvom, môže jednoduchý ochráni váš mobil pred dažďom alebo náhleho poškodenia vodou, môže tvár je odolný voči vode a dažďu dôkaz, ale nie dať do vody.

【Vysokej Dizajn] vyzýva Dizajn Sa hodí pre HUAWEI Telefón dokonale, všetky tlačidlá a ovládacie prvky, ako fotoaparáty & reproduktory, tlačidlo napájania, nabíjací port a tlačidlá ovládania hlasitosti, práca skvelé, ako nie je tam žiadny prípad.

【Pevný tvar] vyzýva Módny dizajn,vyzerá veľmi cool,v prípade človek,vojak,bojovník,Outdoorových nadšencov,Rider,vodič Kamiónu a každý ľudia chcú dobre a ochranu Telefónu.

1) Materiál: Hliníková Zliatina+Silikónový Kryt+Tvrdené Sklo

2) Položka Farba: Čierna/Červená//Strieborná

3) Položka Funkcie: Ťažká 360 Plnú Ochranu Kovov, Hliníka Prípade

Poznámka: 1. Len Život, Nepremokavé, že je odolný voči vode, mohlo by sa nemali používať na potápanie.

2 .Tento telefón prípade je vybavený tvrdeným sklom. Keď použitím, odstráňte staré tvrdeného film z telefónu.

Štítky: huawei nova 3i prípadoch, huawei p30 pro, huaawei p30 pro prípade, huawei p30, hliníkové dom, huawei p40 pro, ťažké kovy sa bat, prípad telefón, fólie huawei p30, doom film.

  • Funkcia: Ťažká Ochrany
  • Funkcie: Luxusné Doom brnenie Nečistoty Šok Vodotesné Kovové Hliníkové telefón tašky prípade
  • Dizajn: GEOMETRICKÉ
  • Druh: Vybavené Prípade
  • Veľkosť: 5.8
  • Kompatibilný Model Huawei: p30
  • Kompatibilné Značky: Huawei
  • Názov Značky: HERECASE

Súvisiace produkty