Nitecore USN4 Pro Dual Slot USB QC Nabíjačka Pre Sony a7 III , a7R III , a9 (ILCE-9) Compatiple s NP-FZ100 Fotoaparát batérie
Nitecore USN4 Pro Dual Slot USB QC Nabíjačka Pre Sony a7 III , a7R III , a9 (ILCE-9) Compatiple s NP-FZ100 Fotoaparát batérie
Sku: g68405
(2 Recenzie)
Novinka

€25.47 €31.84

Popis:

NAVRHNUTÉ PRE FOTOAPARÁTY SONY - Na USN4 PRO je navrhnutý pre prácu s Fotoaparát Sony NP-FZ100 batérie. Táto batéria je kompatibilný so Sony a7 III, a7R III, a9 ILCE-9 modeloch.

DIGITÁLNE NABÍJANIE STAV a PREPLATOK OCHRANY – napätie Batérie, nabíjací prúd, teplotu a stav batérie sú zobrazované v reálnom čase na veľké, žiarivo svieti LCD displej. Toto zobrazenie sa tiež upozorniť užívateľa na nekompatibilné/zlá inštalácia batérie a poskytuje zmeňte polaritu, anti-krátke curcuit ochranu, a prebíjanie

POHODLNÉ NABÍJANIE pomocou pripojenia USB – Na USN4 PRO ponúka jednoduché nabíjanie pomocou pripojenia USB pre Sony kamera batérie a ďalšie kompatibilita s portable power bánk, solárne panely a adaptéry pre záložné napájanie kdekoľvek. Skladovanie koryto na strane nabíjačky udržuje USB kábel zabezpečené a z cesty, keď nie v použitie.

OBSAH balenia: - Nitecore USN4 PRO Nabíjačky, Lumen Taktické Adaptér, Návod na obsluhu

Predstavujeme Nitecore USN4 PRO Dual Slot, USB Cestovná Nabíjačka určená na dobíjanie Fotoaparát Sony NP-FZ100 batérií. Tento ľahký a kompaktný nabíjačka funkcie zabudované v nabíjanie pomocou pripojenia USB vstup, ktorý stows preč v určených zabezpečiť koryto šetria priestor a zabrániť poškodeniu.

Jasne osvetlenej LCD displej správy kľúčové informácie o batérii vrátane batérie typu, kapacity, napätie, stav nabíjania a zdravie. Na USN4 PRO ponúka inteligentné nabíjanie riadenie automaticky uplatňovať správne nabíjacieho prúdu, zabrániť prebíjanie a ochranu proti nesprávne vložené batérie. Kompatibilný s množstvom solárnych panelov a power banky, NP-FZ100 je univerzálna nabíjačka pre doma a na cestách.

Špecifikácie:

Kompatibilné Batérie: Sony USN4 PRO

Kompatibilné Modely: Sony a7 III, a7R III, a9 ILCE-9

Vstupné Napätie: DC 5V/2A alebo 9V/2A

Výstupné Napätie:

Slot 1: 8.4 V ±1%:

Slot 2: 8.4 V ±1%:

Typ vstupu: USB

Rozmery: 125mmx70mmx29mm(4.92"x2.76"x1.14)

Hmotnosť: 95g(3.35 oz)

Štítky: np fw50 sony, a7 iii, kabura nitecore tup, nitecor, pás foto, fz100, nitecore bat, nitecore ums4, nabíjačka xtar, nitecore svetlomet svetlo.

  • Rýchle nabíjanie: No
  • Číslo Modelu: USN4
  • Displej: Áno
  • Druh: USB
  • Použitie: Fotoaparát
  • Package: Áno
  • Názov Značky: NITECORE
  • Výstupné Rozhrania: USB Výstup
  • Inteligentné Nabíjanie: No

Súvisiace produkty