Prírodná špongia Floristic špongia na riady so Na kuchynský riad, dodávky malé predmety, príslušenstvo, Náradie eco produkty Riadu
Prírodná špongia Floristic špongia na riady so Na kuchynský riad, dodávky malé predmety, príslušenstvo, Náradie eco produkty Riadu
Sku: g68428
(1 Recenzie)
Novinka

€3.29 €6.10

Popis:

špongia riady so prírodné Špongie na Čistenie Kuchyne

Funkcia:

100% Floristic hubky, biologicky a EKOLOGICKY šetrné, Prírodný materiál pre kuchynské predmety. Jednoduché použitie, stlačený špongia hubky namočení do vody, pred používaním, po rozširuje, stačí použiť to ako normálne práčky. Rub škvrny jedlo ľahko a rýchlo.

Produkt Parameter:

Typ: špongia Hubky Materiál: Floristic vlákniny Použitie: Kuchyňa/jedlo/drez Čistiace Funkcie: Biologicky a EKOLOGICKY šetrné, prírodný materiál, dobrá kuchyňa príslušenstvo, Veľkosť: 12,5 cm x 8 cm/13 cm x 8 cm, Meranie divation ±1 cm.

Balenie Obsahuje:

6 x Špongia Huba

O veľkoobchod:

Všetky výrobky predávané v tomto obchode podporu veľkoobchod.Ak sa vám páči náš položiek a chcete predať v miestneho trhu, prosím, kontaktujte náš zákaznícky servis.Ponúkame trhu konkurencieschopné ceny.Ak potrebujete väčšie množstvo, Môžeme tiež prispôsobiť obal pre vás.

Špongia Hubky, vyrobené z floristic vlákniny, veľká kuchyňa nástroje,dva tvary na položku.

Prírodný materiál, biologicky a EKOLOGICKY šetrné.

Rozšírený po namočení do vody.

Floristic vlákniny.

Stlačený hubky, ušetriť miesto.

Shape, ako obdĺžnik.

Tvar B, Elipsa.

Veľkosť: Shape,12.5 cm x 8 cm/Tvar B,13 cm x 8 cm, Meranie divation ±1 cm.

Stlačený špongia hubky detaily.

Doprava:

Náš tovar je adekvátne, prosím vás ubezpečiť, nákup, sme okamžite expedovaný. 1.Pretože Politika, uveďte vaše celé meno, ak ste Ruska.Ďakujeme za vašu spoluprácu. 2.Tovar vám bude dodaný do 5 pracovných dní od prijatia platby. 3. Ak transakcia je v Hong Kongu a Číny štátny sviatok, manipulácia čas by byť oneskorené. Prosím pochopiť.

Platby:

Existuje mnoho spôsobov platby k dispozícii na Golstroj.sk ako Alipay, kreditné karty,real-time bankové prevody, offline platby (bankové prevody a Western Union).Môžete si vybrať metódu, ktorá je najvhodnejšia pre vás. Na ochranu vašich záujmov,vaša platba bude dočasne v držbe Sos, a nebudú poskytnuté na nás, kým sa dostanete vašej objednávke a že sú spokojní s tým.

Záruka:

1.Ak položka je chyba, keď ho dostanete, alebo nie ste spokojný s tým, vráťte ho do 14 dní na výmenu alebo peniaze späť. Ale tieto predmety musia byť späť v pôv. stave. Prosím, kontaktujte nás vopred a skontrolovať spiatočnú adresu, než vám to vrátiť. 2.Ak položka je chybné v 3 mesiacoch, by sme mohli odosielať vám nové náhradné zadarmo, alebo ponúknuť plnú náhradu po prijatí chybné položky. 3.Ak položka je chybné v 12 mesiacov, tiež by sme mohli ponúknuť vám náhradnú službu, ale budete musieť zaplatiť dodatočné prepravné náklady.

Spätná väzba:

Dúfal, že si nám môže dať dobrú spätnú väzbu! Vaša odozva je veľmi dôležité, aby naši obchodní rozvoja .Úprimne vás pozvať na dovolenku Pozitívnu spätnú Väzbu pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb.To bude mať len 1 minúta.Ďakujeme za vašu podporu!!

Prírodné špongie, špongia hubky, Floristic hubky, riady so Na kuchynský riad, drobné predmety, príslušenstvo, Náradie, eko produkty, umývanie Riadu

Štítky: kvet papier zábal, eko, kuchyňa turner, špongia žinku, kuchyňa spong, vintage kichen položiek, veľké luff, coland, Špongia, tenké špongia na riady so.

  • Materiál: špongia Floristic vlákniny
  • farba: ako obrázok
  • Prírodné špongie veľkosť: 12.5x8cm/13X8cm
  • Funkcia: Skladom
  • Číslo Modelu: špongia Floristic huba
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Použitie: riady so
  • Druh: Na kuchynský riad,
  • Štýl: na umývanie riadu

Súvisiace produkty