3ks Hlavu Kapely Salón SPA Facial Čelenka Čierna Hairband Nastaviteľné make-up, Vlasy Zábal S Magic Pásky Doplnky do Vlasov Pre Ženy
3ks Hlavu Kapely Salón SPA Facial Čelenka Čierna Hairband Nastaviteľné make-up, Vlasy Zábal S Magic Pásky Doplnky do Vlasov Pre Ženy
Sku: g68583
(1 Recenzie)
Novinka

€3.13 €5.40

Popis:

Popis

Tieto čelenky sú vhodné počas tváre, tváre, čistenie, sprcha čas alebo použitím make-upu. Je to skvelý produkt pre podnikanie spa. To môže tiež byť pre osobné použitie, zatiaľ čo pri sprchovaní alebo inej činnosti. Každý tvoria hlavový most prichádza s magic pásky, pre vás ľahké nastavenie veľkosti, ako chcete. Pásku je tak silná, že nebude otvorené počas liečby alebo inej činnosti.

Funkcie

- Farba: Čierna.

- Materiál: Tkaniny.

- Veľkosť: Cca 8.5x60cm / 3.3x23.6inch(WxL).

- Vyrobené z uterák tkaniny z kvalitného, mäkkého a priateľské k pokožke a má dobrú pružnosť, veľmi pohodlné na nosenie, môže byť opakovane prať bez toho, aby stratili svoj tvar.

- Je vhodný počas tváre, tváre, čistenie, sprcha čas sz použitím make-upu. Skvelý produkt pre podnikanie spa. To môže tiež byť pre osobné použitie, zatiaľ čo pri sprchovaní alebo inej činnosti.

- Jedna veľkosť padne mostl pohodlné hlavy, udržuje vaše vlasy elegantné a preč od tváre.

- Každý tvoria hlavový most prichádza s magic pásky, pre vás ľahké nastavenie veľkosti, ako chcete. Pásku je tak silná, že nebude otvorené počas liečby alebo inej činnosti.

Balenie zoznam

3 x Spa Facial hlavový most

Štítky: bavlna vlasy turban, vaňa ucho, celkom bling vlasy príslušenstvo, wc make-up príslušenstvo, eeg mačka hlavový most, make-up salón, hairdress, box diamond, kaderníctvo, starostlivosť o pleť hlavový most panda.

  • farba: čierna
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Názov Značky: RUIMIO
  • Veľkosť: About 8.5x60cm
  • Materiál: Make-up príslušenstvo
  • Číslo Modelu: Spa Facial Hlavový Most

Súvisiace produkty