47.2 Palcový PVC detské Nafukovacie Vrecia Vertikálne Ťažké Boxerské Boxovacie Vrece Vent Tool Pre Vnútorné A Vonkajšie Použitie
47.2 Palcový PVC detské Nafukovacie Vrecia Vertikálne Ťažké Boxerské Boxovacie Vrece Vent Tool Pre Vnútorné A Vonkajšie Použitie
Sku: g68817
(1 Recenzie)
Novinka

€7.15 €9.05

Popis:

Odrážky:

1、Premium PVC: Tento deti boxovacie vrece je vyrobené z vysoko kvalitnej eko-šetrné PVC plasty, ľahké a odolné, a to neublíži dieťaťa kĺby. A to predstavuje zosilnené dno dizajn, ktorý je proti oderu odolné a ľahko nafúknuť a defláciu, a to možno zložiť do malých rozmerov pre skladovanie.

2、Uvoľnenie Energie: deti nafukovacie boxovacie vrece je jeden z najlepších stresu a hnevu riadenia hračky okolo, vaše dieťa, môžete bezpečne uvoľniť všetky ich pent hore energie. To všetko pri získavaní cvičenie, výrub na displej-čas, a budovanie ich hand-eye koordináciou!

3、Kvality Inflatables: nafukovacie hračky sú vyrobené s zosilnené švy a jedinečné dvojité-lock vzduchu ventilom, ktorý udržuje vzduch dlhšie, takže tieto nafukovacie hračky, vždy môžete ísť na ďalšie kolo!

4、Jednoduché Nastavenie: Zatiaľ čo iné vážený boxovacie vaky pre deti majú viaceré vetracie ventily, naše užívateľsky priateľské dieťa boxovacie vrece je postavený s len 1 jednoduchým ventilom. Po inflácie, stačí pridať vodu na stojan pre bezpečnosť a bounce-back akcie, a váš malý bude pripravená na boj!

5、Malý Tip: Nafukovacie výrobky prirodzene úniku. Odporúča sa, nafúknuť boxovacie vrece 1-2 krát týždenne. 100% kvalita skúška sa vykonáva pred zásielky.

Špecifikácie:

Názov: detské Nafukovacie Boxovacie Vrece

Materiál: 6P PVC materiál

Výška: okolo 1.25 m/49.21 v

Miesto konania: vnútorné a vonkajšie

Výhody: hrubé PVC hrúbky, odolný a silný, dobrý odolnosť

Balenie Zoznam:

Nafukovacie Boxovacie Vrece*1

1) po celom SVETE POŠTOVNÉ.. (s Výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2) S&H nezahŕňa CLO, kupujúci bude zodpovedný za akékoľvek miestnej dane alebo iné dovozné poplatky.

3) Objednávky, ktoré boli spracované v rámci sľúbil dní po zaplatení overenie.

4)My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresy MUSÍ ZODPOVEDAŤ vašej dodacej adresy.

5) obrázky zobrazené nie sú skutočné položky a sú pre naše referenčné účely.

6) SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

7) v prípade, Ak ste nedostali vašu zásielku do 39 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

8)môžete sledovať vaše sledovacie číslo na http://www.17track.net/en alebo môžete vidieť na sledovanie informácií na základe vašej objednávky on-line.

Štítky: aqua boxovacie vrece recenziu, boj kolónka, tašku punč, dlho heavy bag, prenosný box stroj, nike power bag, podpora kolónka, crossfit vrecia, zdvihák boxovacie vrece, stroje boxerské.

  • Druh: Vrecia Category
  • Číslo Modelu: Nafukovacie Boxovacie Vrece
  • Materiál:
  • Vek: >6 Rokov
  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty