Model Nástroje Súpravy Modelár Základné Nástroje Plavidlá Set Hobby Stavebné Nástroje Držiak pre Gundam Modelu Auta Budove Oprava
Model Nástroje Súpravy Modelár Základné Nástroje Plavidlá Set Hobby Stavebné Nástroje Držiak pre Gundam Modelu Auta Budove Oprava
Sku: g69224
(0 Recenzie)
Novinka

€8.06 €11.51

Popis:

Jednoduché použitie: základné nástroje pre modelárov je vhodný aj pre začiatočníkov a pokročilých modelárov. Môžete ho použiť na výrobu mnohých hračky ako autá, roboty, karikatúry, budovy, stavby, stroje a iné remeslá.

Manuál vrtáka je zaseknutá pevne a má vysokú tvrdosť. V vrtáka, ktorý je nainštalovaný v plastovej skrinke, aby ju chránil. Pinzety sú vyrobené z vysoko odolných nerezových a funkcie anti-static, anti-kyseliny, anti-korózne a tepelnú odolnosť. To môže byť tiež použitý na dlhú dobu.

Ľahký a prenosný: zabalený do pevnej kartónovej krabici. Budete sa cítiť pohodlnejšie, ak pri ich použití. Môžete ho kdekoľvek a použiť kedykoľvek a kdekoľvek. Bude to vaše dobré asistent.

Farba: čierna

Materiál: plast/plast

Veľkosť: kliešte dĺžka: 13 cm

Obsah Balenia:

1 * gravírovanie pero, nôž

1 * 170 kliešte

1 * rovné kliešte

1 * oblúkové kliešte

1 * háčik line pero

3 * brúsenie stick

1 * formy otvárač

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Štítky: bush pero, revell model auta spoločnosti, model budovy nástroje gundam, gundam model auta krídlo, gundam mg, gundam, necht tool kit, hobby plastikový model nástroje, realistyc model auta, stavebných kit, hobby nástrojov na modelovanie.

  • Názov Značky: Xzante
  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty