"Prázdninový Darček Pre Moju Dcéru, Nočné Lampy, Láska, Tvoja Matka. "
"Prázdninový Darček Pre Moju Dcéru, Nočné Lampy, Láska, Tvoja Matka. "
Sku: g69412
(0 Recenzie)
Novinka

€17.43 €34.86

Popis:

Priame Dodávky je príjemné! Ak ste dropseller, viac produktov a najlepšie ceny pre vás. Sme továreň, neváhajte a kontaktujte nás!

Hľadáte jedinečný darček pre tvoju lásku? Pozrite sa žiadny ďalší! vytlačené stolná lampa je perfektné!!! Darček, ktorý mu bude poklad pre život! Toto je stolná lampa s významným správu vytlačené na povrchu stolná lampa, ktorá pomáha to trvať večne.

Moderné Retro Tienidlo Lampy na Stôl písací Stôl, Posteľ Svetlo Kryt Držiaka Lampshades Funkcie: Moderné Retro módy. Dobrý ratan materiál. Špecifikácia: Veľkosť: 200 X 140 X 140mm/9.02 X 5.51 X 5.51" Napätie: 110-220V Hmotnosť: 500g Napájanie: Dve Diery Čínština Konektor Menovitý Výkon: MAX 40 W Objímky: E27 Poznámky: 1. Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt,skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky. Ďakujeme! 2. Prosím, dovoľte 1-3 mm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

Štítky: srdce, matka, dcéra, šperky, matka syna oblečenie, matka dcéra šperky chlapcov, maminku dcéra šperky, poopsie sliz prekvapenie hračka, mrazené, väčšinu matka, dcéra šperky, bábika plastové, jedinečný matka, dcéra šperky, detské šaty.

  • Položka Druh: Šperky, Nástroje A Zariadenia
  • Číslo Modelu: MTD024
  • Materiál: Textílie
  • Položka Hmotnosť: 550g
  • Vlastnosti Produktu: Čo sa má vytlačiť

Súvisiace produkty