Herné Konzoly Skladovanie Vrecko Pre PS5 Taška cez Rameno Hosť Nosiť Tašky Prípade Cestovné Prenosné Batoh Pre PlayStation5 Príslušenstvo
Herné Konzoly Skladovanie Vrecko Pre PS5 Taška cez Rameno Hosť Nosiť Tašky Prípade Cestovné Prenosné Batoh Pre PlayStation5 Príslušenstvo
Sku: g69531
(1 Recenzie)
Novinka

€9.13 €20.30

Popis:

Funkcie:

1. Perfektný Dizajn: hlavné vrecko na Ps5 kufor je vyrobený z trvanlivého, vysokej kvality životného prostredia nylon textílie, ktoré môže opraviť a ochranu pre Playstation5 systém pre vás. Predné vrecko môže podržte tlačidlo 2 pre Ps5 bezdrôtové ovládače, právo prostredné vrecko je pre Playstation5 fotoaparátu, pre Ps5 slúchadlá, napájací kábel, Hdmi a USB káble, pre Ps5 hry, a pravé vrecko je na 450 ml vody poháre.

2. Odolné a Nepremokavé Vzhľad: pre Ps5 taška je vyrobená z vodeodolného nylonu textílie, ktorá je environmentálne a trvanlivé. Okrem toho, nie je ovplyvnená extrémneho počasia, ako brúsny škody a sneh akumulácie a je odolný voči prachu a kvapky.

3. Nastaviteľné Ramenný Popruh: rukoväť je zabalené v kvalitnej mäkkej kože, ktorá má vynikajúci pocit. Dokonca aj vtedy, ak budete cestovať na dlhé vzdialenosti, hmotnosti môžu iba poskytujú veľký komfort. Nastaviteľné ramenné popruhy (z 28 palcov 55 palcov) sa rozšírili vankúše, takže je ľahšie zavesiť na ramená. Môžete mať vaše obľúbené hry konzoly s vami a teraz to šťastie prináša.

4. Ľahký Dizajn: Táto kabelka je špeciálne navrhnutý pre Ps5 môže byť použitá na cestovné, obchodné cesty a strany bez akejkoľvek záťaže!

5. Väčšia Kapacita: Tento PS5 cestovná taška je väčšie ako obyčajné kabelky, pričom celková veľkosť o 46*29*12 cm/18.11*11.42*4.72 palec, vhodné pre PS5 ultra-tenké skladovanie tašky.

Špecifikácie:

Materiál: nylon

Funkcia: anti-scratch, shockproof, semi-vodotesný a prachotesný

Farba: čierna

Platné pre: pre PS5

Balenie Zoznam:

Skladovanie Taška*1

Poznámka:

1. Vzhľadom na problémy, svetelné efekty a strelecké uhly, tam budú určité tolerancie výrobku, prosím pochopiť.

2. Vzhľadom na ručné meranie, výrobok má niektoré veľkosti tolerancie.

Štítky: dji mavaic vzduchu 2 pevné púzdro, kryt ps5, hry a dym ps4, nabíjačka choetech, PS5, playstation 4 pro usb port, batoh pre notebook, NINTENDO PREPÍNAČ, divoom reproduktor, taška ps5.

  • Číslo Modelu: Storge Taška
  • Kompatibilné Značka/Model: Sony
  • Kompatibilný Model: Pre PS5 konzoly
  • Názov Značky: CHOETECH
  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty