Univerzálny Air Vent Mount Požičovňa bicyklov Auto Držiaka telefónu, pre iPhone X 7 8 Samsung galaxy S6 s7 XIAO MI 6X držiaka telefónu Kočík
Univerzálny Air Vent Mount Požičovňa bicyklov Auto Držiaka telefónu, pre iPhone X 7 8 Samsung galaxy S6 s7 XIAO MI 6X držiaka telefónu Kočík
Sku: g69541
(1 Recenzie)
Novinka

€3.49 €8.49

Popis:

Univerzálny Air Vent Mount Požičovňa bicyklov Auto Držiaka telefónu, pre iPhone X 7 8 Samsung galaxy S6 s7 XIAO MI 6X držiaka telefónu Kočík Funkcie: - Pekný tvar a jedinečný štýl - Špeciálne a pohodlný uhol na sledovanie videa alebo hrať hry, jednoduché nabíjanie a rozptýliť teplo. - Pasuje pre menej ako 3,5~5.8 palcový mobil - Ľahko umiestnite podložku vo vnútri, veľmi pohodlné. Protišmykové, stabilné a bezpečné. - Ideálne držiteľ udržať váš telefón čisté a bezpečné v noci počas nabíjania, ochrana pred poškriabaním. Špecifikácie: Materiál: Silikón Farba: Šedá Kompatibilné s: - pre iphone 6s/6 plus 5s/5c/4/4s itouch 5 - samsung Galaxy s6 s5 s4 s3 poznámka 5 4 3 2 - pre huawei P8 P7 mate 7 mate s česť 6 plus - pre LG G4 G3, G4 mini G3 mini - pre SONY Z5 Z4 Z3 Z2 - pre iné 3.5~5.8 palcový inteligentné telefóny Zoznam Balíkov: 1 * Univerzálny 360 Stupňov Air Vent Mount Požičovňa Áut Mobil Držiteľ je Skratka pre iPhone 6/6s plus 3.5~5.8 palcové telefóny

Poštovné A Doručenia:

- Dodávame po celom svete doprava, s výnimkou prípadov, APO/francúzskej polynézie/DPO Adresy.

- Zdarma položky sú dodávané z Číny, aj keď ČÍNA PRÍSPEVOK Letecky, to budú doručené do 15 do 30 pracovných dní pre väčšinu krajín

Dodacia lehota závisí od destinácie a iné podmienky, niekedy to môže trvať až 35 do 45 pracovných dní, vzdialenej krajiny.

- Ak potrebujete rýchle dodanie, prosím, kontaktujte nás! (DHL/UPS/FEDEX /EMS sú k dispozícii)

Platby:

- Akceptujeme Alipay, a všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

Záruka A Záruk:

- Sme záruku na produkt za chyby materiálu a spracovania za bežné spotrebiteľské použitie pre jedného roka od dátumu zakúpenia.

- Návrat a vrátenie je prijateľné, keď položky je poškodený počas prepravy a balík sa vráti do 7 dní po obdržaní. Prosím, buďte trpezliví a počkať 3 až 5 pracovných dní proces váš návrat a vrátenie peňazí.

- V prípade, že položka je nájsť chybné do 30 dní, pošleme vám nahradenie bez ďalších poplatkov, alebo ponúknuť vrátenie peňazí po prijatí chybné položky váš návrat.

- Všetky vráti musia byť odosielané vaším miestnym doporučenou poštou mail EMS alebo. Ak ste sa loď, DHL, UPS, alebo iného, nie sme schopní prijímať to kvôli Čína Vlastné nariadenia. Prosím, kontaktujte nás pre spiatočnú adresu a detaily. Neprijímame žiadne vráti bez oznámenia vopred.

Iné politiky, ktoré:

- Nie sme zodpovední za akékoľvek cla alebo dovozu dane.

- Spätná väzba je pre nás veľmi dôležité a pozitívne spätná väzba nám pomôže zlepšiť naše výrobky a služby. Prosím, dajte nám vedieť, ak nie ste spokojní s prijímanie položiek, budeme sa snažiť, aby vám najlepšie riešenia.

- Všetky e-maily budú zodpovedané v rámci 1 obchodný deň, ak nie ste dostali našu odpoveď, prosím, re - odoslať váš e-mail a my vám odpovieme vám čo najskôr

- Vážne kupujúci iba v tom, prosím, miesto cenovú ponuku, len ak súhlasíte so všetkými položkami.

FAQ

Q: Má tento produkt prísť s maloobchodných balíkov?

Odpoveď: Máme vyhlásený za balenie podrobnosti v popise každého produktu sa, prosím, informujte ho, Ďakujeme!

Otázka: som re-predávajúci, chcel by som si kúpiť mnohé kúsky položka, čo je veľkoobchodné ceny?

Odpoveď: Ďakujeme za vaše otázky, Ak by ste sa chceli kúpiť vo veľkom množstve, prosím pošlite nám e-mail, dáme vám najlepšiu cenu!

Štítky: garmin telefón, kočík yoya, košík xiao, predné trubice, požičovňa gopro mount, kočík cybex, bicykel klietky, rýchlomer pre yamaha ybr125, bicykel gopro, 2020 kočík.

  • featrure 1: podpora mobilné carro, car DVR GPS
  • Použitie: stojan na mobilný mobilný telefón v aute
  • Kompatibilný Model-4: pre Samsung Galaxy A3 A5 2016, j3 j5 2016, j3 j5 2017
  • Druh: Mobilné auto držiak na telefón držiak na Mobilný telefón držiteľ karty, držiak do vozidla
  • Kompatibilný Model iPhone-1: pre iPhone 3G/3gs, iphone 4, iphone 4s, iphone 5, 5s 5c ,iphone SE
  • stojan na mobilný mobilný telefón v aute:
  • Kompatibilné iPhone Model-2: pre iPhone 7 7plus, pre iphone 6s 6 4.7", iphone 6s plus 5,5"
  • Kompatibilný Model iPhone: iPhone 4
  • featrure 2: univerzálny Auto, Mobilný telefón majiteľa auta držiak pre iphone 7 plus
  • Nabíjačka: No
  • Má Reproduktor: No
  • Magnetické: No
  • Názov Značky: GARBOOJOY
  • Kompatibilné Značky: Apple iPhone
  • Materiál: Plastové
  • Kompatibilný Model-5: huawei p8 lite, p9 lite, p9 plus, huawei p10, p10 lite česť 7 8
  • Kompatibilný Model-3: pre Samsung Galaxy S6 okraj , s7 okraj, galaxy S8 s8 plus, galaxy s4 s5

Súvisiace produkty