Pošvy Skutočná Mačička Umelé Vagíny Análny Dvojité Kanály Falošné Tesnej Mačička T
Pošvy Skutočná Mačička Umelé Vagíny Análny Dvojité Kanály Falošné Tesnej Mačička T
Sku: g69577
(0 Recenzie)
Novinka

€8.75 €21.34

Popis:

Pošvy Mačička Umelé Vagíny Dospelých, Sexuálne Hračky, Muž Masturbator Erotické Silikónové Pošvy Skutočná Mačička Pocket Pussy Muž Masturbator

O tomto produkte

Vgina Mačička je vysoko kvalitný produkt, ktorý vám dáva úžasný pocit. Na osamelej noci, ona môže vás sprevádzať po celú noc. Budete sa cítiť ambíciu byť človek ! Naše výrobky sú odlišné od iných produktov, 100% nepremokavé dizajn. 100% reálne dotyk Vyrobené z kvalitného materiálu, simulácia pokožky, ktorá je mäkká, zdravé, pružné a pohodlné na použitie. Materiál: Silikón Veľkosť : Silikónové Sex Doll: 200 * 130 *100 mm.( Tam sú niektoré rozdiel s manuálne meranie) Použitie

Tipy

Aby ste konečnú skúsenosť, odporúča sa použiť mazanie počas používania. Prosím, opláchnite čistou vodou po použiť tak, že ju môžete použiť opäť nabudúce. Vieme, že sme sa už stali priateľa tak, že ak máte akýkoľvek problém, kontaktujte nás, my vám vždy tam.

O ochrane osobných údajov

Všetky obaly sú dôsledne skontrolujte, či non-deštruktívne. Pozemok je nepriehľadné a my sa nenechá žiadne citlivé informácie na obale, aby lepšie chrániť vaše súkromie!

Štítky: holé umelé mačička, crossdress pošvy, vagina, pošvy dievča mačička, zádrhel, sexuálnu hračku, zadok rozbaliť, prst sex, muž masturb, kabát fur real, greenscreen.

  • Číslo Modelu: pošvy mačička
  • Veľkosť: 15*14*10cm
  • Nemravný Obrázok: No
  • Materiál: Lekársky Silikón
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • So Sexuálnym Podtextom: No

Súvisiace produkty