2020 Módny Dizajn Nový Príchod Afriky O-Krk Dlhý Rukáv, Dlhé Šaty Žien Jarné Šaty Casaul Elegantné Ženy Šaty
2020 Módny Dizajn Nový Príchod Afriky O-Krk Dlhý Rukáv, Dlhé Šaty Žien Jarné Šaty Casaul Elegantné Ženy Šaty
Sku: g69868
(3 Recenzie)
Novinka

€20.00 €29.85

Popis:

Tabuľka Veľkostí

Na kúpu tohto produktu, starostlivo crosscheck svojho merania na naše veľkosť grafu obrázok a potom vyberte príslušnú farbu a veľkosť možnosti. Ak máte radšej vlastnú veľkosť, neváhajte a pošlite nám svoje merania (handričkou dĺžka, prsia, boky, pás), alebo si v kontakte cez našu zákaznícku linku. náš odborný návrhári sa s radosťou vás prevedie meranie procesu a odporúčame veľkosť pre vás. Upozorňujeme, že manuálne merania môže viesť k rozdielom 1 až 3 cm v konečného výrobku.

Vlastnosti A Špecifikácie

Oblečenie je šité s bavlnou. To je mäkkou textúrou, v pohode, pohodlné a nedráždi ľudskú pokožku. Textílie: bavlna vyrobené v Číne Stav: dobrý ročník stave, čistý, pripravený na nosenie. Všetky položky sú vintage kúsky, ktoré predtým miloval Všetky položky sú fotografoval v prirodzeného svetla. Farby sa tiež môže líšiť v závislosti od vášho počítača a nastavenia monitora. Ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa veľkosti, stave alebo akékoľvek problémy, neváhajte sa na nás obrátiť s akýmkoľvek obavy, ktoré môžete mať, a ja budem robiť moje najlepšie, ktoré vám pomôžu! ♡

Štítky: šaty žena, šaty h, 2018 afriky šaty pre ženy, zimný predaj vaňa hardvéru sady, polka dot, africké šaty, ženy afriky šaty, topy, falošné nehrdzavejúcej ocele, 30 taška, africkej ženy šaty.

  • Položka Druh: Afrika Oblečenie
  • Druh: Dashiki
  • Názov Značky: Dashikiage
  • Materiál: Bavlna
  • Špeciálne Použitie: Tradičné Oblečenie
  • Pohlavie: ŽENY

Súvisiace produkty