DG600F Mince Časovač Ovládací box s multi mince výber acceptor pre práčka masážne kreslo podporu 6 druhov mince
DG600F Mince Časovač Ovládací box s multi mince výber acceptor pre práčka masážne kreslo podporu 6 druhov mince
Sku: g69884
(4 Recenzie)
Novinka

€59.43

Popis:

DG600F Mince Časovač Ovládací box s multi mince výber acceptor pre práčka masážne kreslo podporu 6 druhov mince

Funkcia:

DG600F Mince Časovač Ovládací box s multi mince výber acceptor pre práčka masážne kreslo podporu 6 druhov mince

DÔLEŽITÉ: Pokiaľ tento produkt je prispôsobený produkt,Keď budete hrať objednávky,Prosím, Zanechajte nám meaage z nižšie:

1. Čo mince chceš sa stroj prijať

2. Koľko času sa 1unit mince na ovládanie.

3.Napätie stroj pripojený časovač krabici. To môže byť 110V/220V AC alebo 12V DC

Príklad: potrebujem mince časovač box prijať 50c,1euro,2euro, a 50c=10 minút.Potom sme sa nastaviť mince accetor prijať 50c,1euro,2euro a časovač, ako

50c=10mins, 1euro=hr 20mins,2euro=40mins čas sa hromadia,pri vstupe 50c a 1euro, na dightal displej 30mins.Máme takmer všetky rôzne mince celého sveta,môže spĺňa 90% countrious vo svete

Budeme nastaviť stroj pred expedíciou, keď sme dostali vašich požiadaviek.

LED zobrazuje čas a ukladanie informácií. Umožňuje nastaviť objemu vkladu pre jednu načasovanie jednotky,tak, aby ovládanie napájanie tim Umožňujú nastaviť dĺžku načasovanie jednotky. Počas beží časovač, udržať plnenie alebo zastaviť chargin je optiona Umožniť kontrolu poplatok detaily. Schopný prijímať multi-hodnota mince, keď spolupracuje s našimi Multi-hodnota mince acceptorm,Podpora set 6 Skupina mince Schopní prijímať multi-hodnota mince Naša spoločnosť sa môže rozvíjať Časovač s multi-trasy, ako custome žiadosti o Tento produkt (jednotku času, energie a napätia) je možné meniť ako zákazník požiada

Balenie obsahuje:

1 ks x Mince časovač box

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

Pre všetkých záujemcov od Brazília , Brazília Príspevok, dočasne oznámila, že bude účtovať poplatok 15 reais (asi 3,5 AMERICKÝCH dolároch ) na objednávku, tak pred vami, aby ste lepšie vedela, kedy presne príde v Brazílii, colné, budete musieť zaplatiť 15 reais (asi 3,5 AMERICKÝCH dolároch) na objednávku pre daň.

1) Ak ste v Brazílii, dodacia lehota je 25-90 dní, bez ohľadu na to, aký druh dopravy spôsob, ako, pretože vlastné.

2) Ak ste sellect DHL/FedEx/TNT/UPS Urýchlené, možno musieť zaplatiť nejakú daň pri registrácii poľa.

3) Ak ste z Brazílie, Čile a Argentíny, a vyberte DHL/FedEx/TNT/UPS, prosím, provise nám svoje číslo DPH pomôcť tovar prechádza na vlastné rýchlejšie.

4) Ak ste z Brazílie, Čile a Španielsko, a vyberte UPS shipping spôsobom, budete musieť ukázať platobný doklad keď sa dostanete na okno.

5), Ak ste z Švajčiarsko, Švédsko, Rakúsko a vyberte TNT prepravu spôsobom, budete musieť ukázať thepayment dôkaz, keď sa dostanete do poľa.

6) Ak ste z Nemecka, a vyberte TNT prepravu spôsobom, uveďte, prosím, váš kód spoločnosti

7) v prípade, Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka! 1) Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol. 2) Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaše číslo objednávky. 3) vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z Golstroj.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

Štítky: legi pazúr stroj, sega mince, tlačné, mince časovač, acceptor, aptonia masáž auta, časti masážne kreslo, senior masážne matrace, pinball arcade machine, pazúr machin, doska pandora box 6.

  • Funkcia: Ovládanie čas
  • Použitie: Arkádová hra stroj/Automat/práčka
  • Pracovný prúd: 60MA
  • Priemer Mince: 17 mm~30.5 mm
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Vek: >6 Rokov
  • Pracovné Napätie: DC12V
  • Druh: Predné vložiť typu Multi mincovníka
  • mince: Akceptovať 6 mincí
  • Číslo Modelu: DG600F
  • miesto pôvodu: Vyrobené v Číne
  • Hrúbka mince: 1.25 mm-3,2 mm

Súvisiace produkty