Myriwell 1.75 mm PCL Vlákna Pre Nízke Teploty 3D Tlač Pero 3D Tlačiarne Materiály Pre Deti, Hračiek 3D Pero
Myriwell 1.75 mm PCL Vlákna Pre Nízke Teploty 3D Tlač Pero 3D Tlačiarne Materiály Pre Deti, Hračiek 3D Pero
Sku: g70065
(0 Recenzie)
Novinka

€8.04 €14.63

Popis:

Funkcie: Poznámka: Vzhľadom na rozdiel medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farbu položky, Ďakujem!

PCLhas niektoré vynikajúce vlastnosti, ktoré sú vhodné pre 3D tlač, ako sú vrstvy priľnavosť, ktorá znižuje delaminácia spôsobené stresom pozdĺž vrstvy hranice. Okrem toho má vynikajúci vplyv pevnosť a trvanlivosť. Avšak, PCL má tiež teplota topenia iba 60 stupňov Celzia, čo je oveľa nižšia, než bežne používané 3D tlač materiálov, ako sú PLA a ABS, ktoré majú teplote topenia viac ako 200 stupňov Celzia. To znamená, že väčšina FDM-založené 3D tlačiarne môžete jednoducho tlačiť PCL s nízkou hot konci teploty.

To je možné,, že tento teplota topenia je kombinácia výhody a nevýhody: ak chcete používať 3D vytlačené PCL časti v každom prostredí, blízko do 60 ° C, potom dávajte pozor, pretože môžu zmäkčiť a môže zlyhať. Nebudete chcieť použiť na tlač GPS držiak na palubnej doske vášho auta.

Na druhej strane, táto vlastnosť môže byť užitočná v iných situáciách. Napríklad, môžete ponoriť PCL ks vo vedre vody mierne pod 60 ° C zmäkčiť ju. To potom môže byť prepracovaný do zápasu, kde to bolo predtým nevhodné.

Existuje podobný príklad, ako napríklad 3D tlač nit, ktorý práve prechádza cez otvor. S trochou tepla, môžete pretvoriť jeden koniec nit, takže môžete natrvalo fix it na jednom mieste. Ďalším príkladom je, že ak plug-veko je trochu nevhodné, to môže byť opravený mierne zmäkčenie to.

Navyše, tento materiál je tiež veľmi vhodný pre 3D tlačiarne pre deti. Je dobre známe, že bežné 3D tlačiarní s vysokým teplotám nad 200 stupňov Celzia sú veľmi nebezpečné pre deti. Ak môžete znížiť tlač teplote 60 stupňov Celzia, je jasné, že tento problém je vyriešený. A PCL je biologicky odbúrateľný, biokompatibilný a non-jedovaté, takže ak uvažujete o vývoji 3D tlačiarne pre deti, PCL je veľmi vhodný materiál možnosť. Priemer :1.75 mm Dĺžka:5 m/ks Farba: Červená, ružová,oranžová,kože,žltá,zelená,tráva zelená,azúrová,modrá,modrá šedá,fialová,fuchsia,priehľadné,biele,tmavé,zlaté,zlato,káva,sivá,strieborný,čierny , 20 farieb (náhodných farieb) farby v balení sú náhodné farby, bez určeného farby sú akceptované!

Prosím pochopte !

Štítky: a20m, šélachom 3d tlač, vlákna petg, 3d tlačiarne príslušenstvo profil, 3d tlač tlačiareň, vlákna chko, vlákna držiak cievky, 3d muž tričko, nylon qidi, 3d ceruzka.

  • Názov Značky: myriwell
  • Materiál: PCL
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Číslo Modelu: 1.75 mm
  • Funkcia: Environmentálne Spotrebný Materiál
  • Formulár: Pevné

Súvisiace produkty