Bavlnené Tkaniny Časopis Rack Nástenné Závesné Vrecko, Držiak Koša Na Knihy, Noviny Notebook Toaletný Papier Domov Skladovanie
Bavlnené Tkaniny Časopis Rack Nástenné Závesné Vrecko, Držiak Koša Na Knihy, Noviny Notebook Toaletný Papier Domov Skladovanie
Sku: g70160
(1 Recenzie)
Novinka

€2.70 €4.02

Popis:

Popis:

Materiál:Bavlnené lano

Veľkosť:107CM

Farba:Ako na obrázku zobraziť

Množstvo:1 x Časopis Rack

Funkcie:

1. To môže byť použitý ako papier držiak na uterák a iné položky, ako sú časopisy, knihy, noviny, atď.

2. Ušetriť miesto na disku, môžete ho na stenu, pod skriňu a na dvere na uloženie priestor v kuchyni, kúpeľňa a technická miestnosť.

3. Perfektné bohémsky štýl dekorácie je tak krásne a praktické. Je ručne vyrobený bavlnenej nite a prírodné drevené paličky, pevné a trvanlivé.

4. Jednoduchý a elegantný dizajn, nádherné ručne tkané detaily, aby túto jedinečnú tkaniva držiteľ pridať teplo v miestnosti.

5. Voľne stojaca časopis držiteľ obchody a organizuje materiálov na čítanie v jednom vhodnom mieste. Visí na stene je možné zabezpečiť, aby materiálov na čítanie zostať mimo kúpeľňa podlahy tak, že sú vždy čisté a suché.

Package zahrnuté:

1 x Časopis Rack

Poznámka:

Veľkosť ručné meranie môže mať nejaké chyby, to je v rozmedzí ±1 cm, skutočná veľkosť sa vzťahujú na samotný objekt.

Vzhľadom na rôzne osvetlenie a podmienok snímania, farba obrazu sa môže líšiť od skutočného produktu. Nájdete konkrétny produkt.

Štítky: mrosaa toaletného papiera držiak, misa wc, wc papir držiteľ, časopis časopis rack, držiak na toaletný papier, toilt papiera držiak, Bavlnená Tkanina, wc toilett papiera držiak, wc wc misa, novinky papiera držiak.

  • Certifikácia: CE
  • Druh: papier, držiaky
  • Materiál: bavlnené lano
  • Číslo Modelu: Časopis Rack
  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty